HomeEntertainmentDit zijn de eerste keiharde beelden van de nieuwe Videoland-serie Sleepers

Dit zijn de eerste keiharde beelden van de nieuwe Videoland-serie Sleepers

De nieuwe Videoland-serie Sleepers beloofd een keiharde serie te gaan worden. Videoland bracht vandaag de teaser uit waarin we een idee krijgen van hoe de serie eruit komt te zien. De teaser beloofd veel goeds!

Nederlandse series

De laatste jaren zijn we in Nederland ontzettend verwend met nieuwe Nederlandse series. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld Mocro Maffia of Undercover en in dit zelfde staatje gaan we nu Sleepers krijgen! De nieuwe crimeserie wordt als volgt omschreven door Videoland: “Corrupt agent Martin manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Hij wordt steeds meer naar de onderwereld getrokken, terwijl zijn vrouw bij interne zaken van de politie werkt. Hoe houdt hij alles geheim √©n beschermt hij zijn gezin?”

Met Teun Kuilboer en Rapper Adje in de hoofdrollen, kunnen we een zeer veelzijdige serie verwachten. De serie is gebaseerd op het gerucht dat bendes jonge leden naar de politieschool sturen om op die manier een mannetje van binnenuit te krijgen. Deze noemen ze dan Sleepers.

Releasedatum Sleepers

We kunnen Sleepers vanaf 8 december verwachten op videoland. Of het per aflevering of meteen per seizoen online komt dat weten we niet. We denken dat Sleepers de potentie heeft om Mocro Maffia van de troon te stoten. Wat denk jij? Check de teaser hieronder!

Meer van dit