HomeEntertainmentDit is wanneer seizoen 4 van de serie 'You' online komt!

Dit is wanneer seizoen 4 van de serie ‘You’ online komt!

Wanneer komt seizoen 4 van You op Netflix? Vast een vraag die je googelde toen je seizoen 3 helemaal afgekeken had. Wij hebben daar nu het antwoord op! Je kunt namelijk al héél snel naar seizoen 4 van you kijken.

De serie ‘You’

Voor degene die de serie niet kennen zullen we het even gauw samenvatten. De serie gaat over een gozer (Joe) die compleet geobsedeerd van iemand kan worden. Hij wordt verliefd en zorgt dat er niets tussen hem en zijn ‘you’ kan komen te staan. Alles moet hier voor wijken. De volgende alinea laat weten hoe seizoen 3 eindigde dus als je dat nog niet gezien hebt moet je die even overslaan.

!!spoilers!! seizoen 3 eindigde nadat Joe en zijn grote liefde Love elkaar proberen om te leggen. Love blijkt namelijk net zo’n engnek als Joe zelf en als hij daar achter komt wil hij haar voor zijn. In het open einde zien we hoe Joe besluit naar Parijs te vertrekken om zijn nieuwe ‘you’ te gaan zoeken. !!einde spoilers!!

You seizoen 4

Eerder werd met een epische teaser al aangekondigd dat seizoen 4 van You er sowieso aan zat te komen. Die deelde ze al voor de start van seizoen 3 via Instagram. De teaser geeft nog niet echt wat weg dat je te zien zult krijgen maar goed is ‘ie wel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix)

8 dagen geleden dropte de makers dan eindelijk de echte trailer van seizoen 4. In de teaser zien we dat Joe geëindigd is als leerraar. Hij komt wéér in een situatie waarbij hij het op iemand gemunt heeft. Seizoen 4 van You komt helaas in 2 delen op Netflix. Het eerste deel kunnen we vanaf 9 februari gaan bekijken!

Meer van dit