HomeEntertainmentVijf verborgen functies in Netflix waar bijna niemand van weet

Vijf verborgen functies in Netflix waar bijna niemand van weet

Goed nieuws voor de liefhebbers van Netflix. Netflix heeft namelijk een aantal interessante verborgen functies, die jouw gehele manier van streamen kunnen gaan veranderen. Hierdoor kan iedereen hun bingwatchsessies upgraden naar een geheel nieuw level.

Meerdere verborgen functies

De meeste mensen hebben nog nooit gehoord van deze geweldige functies in de Netflix app. Jammer natuurlijk want deze functies kunnen je hele Netflix beleving veranderen.

Veel gebruikers weten bijvoorbeeld nog niet dat ze hun favoriete series en films kunnen downloaden naar hun smartphone, tablet of laptop, waardoor je ook zonder wifi kunt kijken. Je moet natuurlijk wel de video downloaden als je nog wifi hebt. Na het downloaden van de video, kun je hem op een later moment offline terugkijken. Zo hoeft niemand zich mee te vervelen tijdens een saai ritje in de bus of trein.

Verborgen categoriecodes

Bij Netflix kun je nog sneller op zoek naar de juiste film of serie. Er bestaat namelijk een overzichtelijke lijst van je favoriete series en films. Hiervoor kun je gebruik maken van een specifieke categoriecodelijst. Door codes in te voeren, krijg je direct een lijst te zien van series en films, die aansluiten bij een door jou gekozen genre.

Netflix heeft ook aan de mensen gedacht die op grote afstand van elkaar leven. Deze leden kunnen namelijk via Netflix een viewing party doen, zodat ze alsnog samen kunnen kijken naar hun favoriete films en series.

De app van Netflix is compatibel gemaakt met gratis extensies van andere bedrijven. Een voorbeeld hiervan is de app Teleparty. Deze app is ideaal als je een filmmarathon wil houden met mensen, die niet bij jou in de buurt wonen.

Er is zelfs tijdens de film een chat aanwezig, waardoor je ook tijdens de film met elkaar kunt kletsen over de spannende momenten uit de film.

Eigen gamesectie

Ben je helemaal klaar met films en series, dan kun je bij Netflix genieten van een geheel ander vermaak. Wat veel gebruikers van Netflix namelijk niet weten, is dat Netflix beschikt over een geheel eigen gamesectie.

Elke gebruiker kan kiezen uit honderden verschillende games, via het platform. Het genre van de aangeboden spellen loopt erg uiteen, waardoor er gekozen kan worden voor leuke quizen, tot aan echte schietspellen of autoraces.

Meer van dit