HomeGadgetsDit apparaatje traint je pielemuis om het 7 keer langer vol te...

Dit apparaatje traint je pielemuis om het 7 keer langer vol te houden in bed

Het komt vaak voor dat mannen opscheppen over hun prestaties in bed. Dat komt omdat ze het maar zelden hoeven te bewijzen. Als je een man vraagt hoe lang die het vol kan houden in bed dan zal zijn antwoord altijd langer zijn dan de gemiddelde 5 minuten. De mannen die daar (ruim) onder zitten, kunnen wel eens naar dit apparaatje kijken.

Gemiddelde wipsessies

Als we het internet mogen geloven dan kunnen mannen gemiddeld 5 minuten en een beetje wippen voordat het happy end bereikt wordt. Heel weinig mannen kunnen dan direct een tweede sessie wegzetten, dus het kan best belangrijk zijn om een sessie te verlengen. Vooral voor de mannen die niet aan die 5 minuten komen, kan het helpen om de boel een beetje te trainen. Er zijn verschillende tactieken om toe te passen zodat je de boel wat langer binnen houdt. Om er een paar te noemen:

  1. Stop-start-techniek: Tijdens masturbatie of seks, stoppen met stimulatie als je voelt dat je bijna klaarkomt en wacht een paar seconden voordat je weer begint. Herhaal dit enkele keren zodat je leert herkennen waar het punt zit.
  2. Condooms: Het gebruik van een condoom kan de gevoeligheid verminderen en het uithoudingsvermogen vergroten.
  3. Knijptechniek: Vlak voor het orgasme kun je het toompje voor enkele seconden stevig vastknijpen om de ejaculatie te vertragen.
  4. Kegel-oefeningen: Versterk de bekkenbodemspieren door Kegel-oefeningen uit te voeren. Dit kan de controle verbeteren

De boel trainen

Als je iets van de bovenstaande tips niet begrijpt dan kun je natuurlijk altijd even Googelen hoe het precies zit. Wij zijn namelijk niet gespecialiseerd in bepaalde technieken en tactieken omtrent dit onderwerp, maar wel in geinige en opmerkelijke gadgets. Dit apparaatje kan jou trainen om het tot 7 keer langer vol te houden. De naam is de Myhixel, en zorgt er voor dat jij de controle leert krijgen over jouw hoogtepunt.

Met behulp van data, stimulatie en een 8 weken plan, leer jij hoe je jouw moment moet uitstellen. Het is hiermee niet zomaar een speeltje maar echt een tool om jouw kunsten te verbeteren. We gaan je niet alle wetenschappelijke dingen achter de Myhixel uitleggen. Als je daar echt interesse in hebt dan kun je op de website van Myhixel alles over het apparaat vinden. Het is met zijn €270,- wel een duur ding maar goed, tijd is geld ;-).

Meer van dit