HomeGadgetsTop 7 auto gadgets van Temu die op tijd binnen zijn voor...

Top 7 auto gadgets van Temu die op tijd binnen zijn voor kerst

Als je veel in de auto zit en de reis naar bestemming met wat handige gadgets extra comfortabel wilt maken, dan is dit de ultieme kans om een verlanglijstje samen te stellen. Nu de feestdagen eraan komen dan kun je een LEGO set aan de kerstman vragen, maar de onderstaande gadgets passen ook prima onder de kerstboom. Deze 7 auto gadgets maken de reis naar je werk een stuk makkelijker.

Auto gadgets voor onder de kerstboom

Nu de feestdagen voor de deur staan kun je mooi je verzameling auto gadgets uitbreiden. Misschien heb je al een smart bekerhouder, maar er zijn vast nog wel andere handige dingen die je kunt gebruiken in de auto. Nederlanders leggen jaarlijks gemiddeld 9,9 duizend kilometer af met de auto, dus dan is een beetje comfort geen overbodige luxe.

De auto gadgets die we hebben geselecteerd zijn stuk voor stuk uiterst betaalbaar. Als je ze nu bestelt, dan heb je ze nog ver voor de feestdagen in huis. Bovendien zijn deze gadgets een stuk voordeliger dan in de winkel. We trappen het gas in naar voordeel, want waarom zou je te veel betalen in een dure maand?

Vuilnisbakje voor in de auto

Sommige mensen gebruiken hun hele bolide als vuilnisbak. Dat is niet meer nodig als je dit vuilnisbakje voor in de auto installeert. Dit product moet zonder twijfel op jouw verlanglijstje met auto gadgets, want dat scheelt een hoop afval en rotzooi. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want hij is nu te koop voor de helft van de prijs.

gadgets voor in de auto vuilnisbakje

LED-verlichting voor het pimpen van het interieur

Waarom zou je genoegen nemen met saaie verlichting als je met deze LED-strip een verlicht feestje van je interieur kan maken? Je plakt de strip bijvoorbeeld langs het dashboard om een verlicht spektakel van de binnenkant van je auto te maken. De strip is makkelijk aan te sluiten met een USB-aansluiting.

gadgets voor in de auto led

Stofzuiger voor in de auto

Een stofzuiger voor in de auto hoort bij het assortiment aan auto gadgets dat je eigenlijk standaard in de kofferbak moet hebben liggen. De vele kruimels van saucijzenbroodjes en broodjes gehaktbal van het tankstation verdwijnen als sneeuw voor de zon met deze stofzuiger, die aan is te sluiten op de aansluiting van de sigarettenaansteker. Handig voor als je in de file staat.

gadgets voor in de auto

Een tafeltje voor aan het stuur

Als je toch in de file staat dan kun je net zo goed een menu van de McDonalds consumeren. Het is alleen soms lastig eten achter het stuur, maar dat wordt een stuk makkelijker met dit handige tafeltje voor aan het stuur. Je haakt hem simpelweg aan het stuur, waarna je een prima tafeltje hebt om aan te eten. Deze gadget koop je nu bijna voor de helft van de prijs, want je krijgt maar liefst 42% korting.

gadgets voor in de auto tafeltje

Make-up spiegel voor onder je zonneklep

Er zijn genoeg mensen die hun ochtendritueel in de auto voltooien. Je make-up op je gezicht smeren of je tanden poetsen wordt een stuk makkelijker met deze make-up spiegel voor onder je zonneklep. Er zit zelfs verlichting in, zodat je vlak voor die belangrijke vergadering nog even elk zichtbaar puistje uit kunt knijpen.

gadgets voor in de auto

Houder voor papieren doekjes

Je kunt de zonneklep ook gebruiken om een houder voor papieren doekjes aan vast te maken. Handig voor als het verkeer om te janken is, of voor andere doeleinden. Je klemt de houder simpelweg vast aan de zonneklep en je hebt altijd een papieren doekje bij de hand tijdens het rijden.

gadgets voor in de auto houder

Dubbele auto-ventilator

Als je op vakantie gaat dan is het vaak bloedheet in de auto als de bolide niet is voorzien van airco. Dit probleem kun je oplossen door deze dubbele auto-ventilator te kopen, een must-have onder de auto gadgets. Je kunt hem aansluiten via de aansluiting voor de sigarettenaansteker. Dankzij deze gadget heb je nooit meer last van chagrijnige en oververhitte schoonmoeders en kinderen op de achterbank tijdens de rit.

gadgets voor in de auto ventilator

Meer van dit