HomeEntertainmentEindelijk! Vanaf deze datum komt seizoen 4 van De Verhulstjes online

Eindelijk! Vanaf deze datum komt seizoen 4 van De Verhulstjes online

in De Verhulstjes zien we het leven van de familie Verhulst. We volgen Gert, Ellen, Viktor en Marie in hun dagelijkse vorm van leven en dat is voor honderden duizenden mensen een heerlijke vorm van ontspanning. Nu weten we dus eindelijk wanneer seizoen 4 online komt!

De Verhulstjes

In het laatste seizoen van De Verhulstjes hebben we kunnen zien hoe Gert zijn afscheidstournee beleefde. Ook zagen we Marietje die werd klaargestoomd om het van Gert over te nemen én we zagen hoe de familie genoot van een heerlijke wintersport.

Met name de omgang van de familie en de humor die daarbij gepaard gaat, doen het goed bij de fans. We wisten van tevoren al dat dit seizoen er zou komen en daar werd dan ook met smart op gewacht. Op dit moment weten we eindelijk wanneer het online komt!

Seizoen 4

Vanaf 8 januari is het nieuwe seizoen op Videoland te zien. Vanaf 21:00 kun je genieten van wat heerlijk nuchtere televisie. Het is niet helemaal duidelijk of het hele seizoen in 1 keer online komt maar daar lijkt het wel op.

In seizoen 4 kunnen we voor de laatste keer genieten van hond Marcel. Marcel zijn ze helaas na de opnames verloren. Ook is het nu officieel bekend dat ze bezig zijn met een vijfde seizoen dus je hoeft niet te balen als je alles in één keer binged.

@goplay.be Dit zijn de eerste beelden van het gloednieuwe seizoen van De Verhulstjes! 🤩 #DeVerhulstjes #Play4 #GoPlay #fy ♬ origineel geluid – GoPlay

Meer van dit