HomeGadgetsTop 5 Action gadgets die deze week (46) in de aanbieding zijn

Top 5 Action gadgets die deze week (46) in de aanbieding zijn

Action strooit elke week met aanbiedingen en daar besteden wij graag aandacht aan. Ook deze week heeft de discounter een aantal zeer aantrekkelijke producten in het assortiment die tegen de laagste prijs te koop zijn. De onderstaande 5 gadgets van Action zijn nu extra voordelig en alleen deze week te koop voor een extra lage prijs. We hebben onze selectie voor jullie op een rijtje gezet.

Action aanbiedingen voor een prikkie

De onderstaande aanbiedingen zijn door Action als weekaanbiedingen op de website gezet. De discounter speelt handig in op de aankomende feestdagen, want die zijn al duur genoeg. De onderstaande producten kun je zelf goed gebruiken, maar je kunt ze ook als cadeau weggeven tijdens kerst of Sinterklaas.

Action verkoopt overigens ook leuke en hippe kersthangers voor in de boom. De onderstaande aanbiedingen passen ook prima bij de koude en donkere dagen. Je kunt ze dus ook voor en na de feestdagen gebruiken.

Digitale fotolijst

De mooiste herinneringen moeten worden vastgelegd, vooral met de feestdagen. In dit digitale tijdperk is een digitale fotolijst een absolute must-have. Met een 10,1-inch HD scherm en een resolutie van 1200 x 800 zie je de mooiste momenten met je dierbaren haarscherp. We trappen dit lijstje met Action aanbiedingen af met een gadget waarmee je van jouw mooiste herinneringen een waar kunstwerk maakt. Deze digitale fotolijst is nu extra voordelig.

action aanbiedingen digitale fotolijst

Elektrische onderdeken

Als de nachten in de winter kouder worden dan is een elektrische deken geen overbodige luxe. Je ligt ‘s nachts lekker warm met deze elektrische onderdeken, die 3 warmtestanden en verlichting heeft. Dankzij de warmte val je zelfs tijdens de koudste nachten comfortabel in slaap. De deken schakelt na 180 minuten automatisch uit, maar dan ben jij al in dromenland. Deze elektrische deken is trouwens ook geschikt voor de wasmachine.

action aanbiedingen elektrische deken

Mini pocket printer

Als je een notitie uit wil printen, labels wilt maken of een digitale bon uit wil printen, met deze mini printer heb je altijd een apparaatje bij de hand waarmee je dit soort dingen af kunt drukken. Je sluit hem aan via bluetooth, waarna je met de bijbehorende app het apparaatje kunt bedienen. Je hebt geen inkt nodig, want het hele proces gebeurt met thermische technologie. Je kunt in de app van deze mini pocket printer ook je eigen foto’s bewerken en vervolgens uitprinten.

action aanbiedingen mini printer

Smart Connect buiten wandlamp

Sfeerverlichting in de tuin doet het in elk seizoen goed. Met deze buitenlamp is de gevel of een andere plek in de tuin mooi verlicht en dat kan ook nog eens in de kleuren die je zelf het mooiste vindt. Deze slimme lamp is met een app te bedienen. Je kunt ook spraakbediening instellen, want deze lamp wordt ondersteund door Alexa en Google Assistant. Deze Smart Connect buiten wandlamp is ook op tijdschema in te stellen, dus je komt nooit thuis in een donkere tuin.

action aanbiedingen buiten wandlamp

Smart Connect videodeurbel

Inbrekers werken het liefste in de winter, dus is het belangrijk dat je ten alle tijden zicht hebt op je voor- en achterdeur. Door deze handige videodeurbel heb je altijd zicht op je woning, zelfs als je niet thuis bent. Je hebt geen stroom nodig, want deze deurbel werkt op batterijen. Je hebt wel een wifi-aansluiting nodig om te connecten, maar dat zal ongetwijfeld geen probleem zijn. Deze Smart Connect videodeurbel concurreert door de lage prijs keihard met de duurdere varianten.

action aanbiedingen

Meer van dit