HomeGadgetsAction komt met 'Apple Airpods' voor de prijs van een schoenkadootje

Action komt met ‘Apple Airpods’ voor de prijs van een schoenkadootje

Action komt met ‘Apple Airpods’ voor de prijs van een schoenkadootje en dat is goed nieuws voor de mensen die dol zijn op gadgets voor een prikkie. Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig Airpods heeft, maar we durven haast te wedden dat niemand ze zó goedkoop heeft kunnen scoren. 

Apple Airpods

De eerste Apple Airpods kwamen uit in 2017 en waren direct een hit. Ondanks de hoge prijs veroverde de draadloze oortjes de markt in no-time. Sindsdien zijn ze bijna een begrip in de straten, want iedereen loopt met die dingen in hun oor. Al gauw kwamen er goedkopere varianten op de markt.

Concurrenten zagen het gigantische succes van Apple en besloten ook om draadloze oordopjes te maken. Zo kon je ze ook scoren voor een euro of 50 maar dan liet de kwaliteit vaak wel te wensen over. Om die reden is er een grote groep mensen die ze óf niet heeft óf die er heel veel geld voor heeft moeten betalen.

Schoenkadootje van de action

Oké, misschien is het wat vroeg in het jaar om over schoenkadootjes te praten, maar aangezien de pepernoten op sommige plekken al in de schappen liggen, dachten we dat het wel kon. De action heeft nu namelijk draadloze oortjes in de aanbieding die zó ongelofelijk goedkoop zijn dat je ze haast niet kunt laten liggen.

Het gaat om de Solix PRO draadloze oordopjes. Voor een bizar lage prijs van €6,95 scoor je deze oordopjes. Ze hebben touch bediening en werken met spraakbesturing, net zoals dure Apple Airpods. Ze kunnen tot wel 25 uur lang spelen en komen met een oplaadcase, net zoals dure Airpods. Het enige wat ze niet hebben is erg zuiver geluid maar goed, tegenwoordig is een lage geluidskwaliteit al beter dan wat je ooit had durven dromen. Je scoort ze in de winkel of via de Action webshop. Let wel op want je hebt nog maar 2 dagen de tijd!

Solix PRO draadloze oordopjes

Meer van dit