HomeGadgetsAction heeft nu een geniaal anti-hooikoorts dekbed voor elk seizoen

Action heeft nu een geniaal anti-hooikoorts dekbed voor elk seizoen

De zomer is in volle gang, en dan genieten we massaal van het warme weer. Voor sommige mensen is dit seizoen ook afzien, want de vervelende hooikoortsklachten zijn niet van de lucht. Daarnaast worden we allemaal geconfronteerd met plaknachten, waarbij geen enkele deken lekker lijkt te liggen. Dat is verleden tijd met dit anti-hooikoorts dekbed, want deze deken kan in elk seizoen worden gebruikt.

Anti-hooikoorts dekbed

Tranende ogen en een jeukende neus kunnen je nachtrust in de zomer aardig verpesten. Dit hypoallergene dekbed is de oplossing voor mensen die elk jaar opnieuw last krijgen van deze allergie. Dit dekbed heet de ‘Lazy all-in-one’, en biedt optimaal comfort in de breedste zin van het woord. Het dekbed bestaat uit 100% micropercal, zodat je niet hoeft in te leveren op comfort terwijl je hooikoortsklachten te lijf gaat.

De ‘Lazy all-in-one’ is een slimme combinatie van een dekbed en een dekbedovertrek, dus je hoeft met dit dekbed niet meer te wisselen van dekbedovertrek. Je kunt dit dekbed simpelweg in zijn geheel in de wasmachine en de droger doen, zodat je altijd kunt genieten van een schoon, fris, en hypoallergeen dekbed. Optimale hygiëne is dus gegarandeerd.

Anti-hooikoorts all-season action

All season dekbed te koop bij Action

Naast het feit dat dit dekbed anti-allergisch en volledig vrij van stof en geuren is, bestaat de vulling uit 100% opgeblazen polyester holle vezels, die vocht optimaal reguleren. Je wordt dus nooit meer bezweet en klam wakker. Dat is handig in de zomer, maar dit dekbed is ook uitermate geschikt voor de wintermaanden, want de holle vezels zorgen in de winter voor een aangename warmte-isolatie.

De ‘Lazy all-in-one’ is dus een hypoallergeen dekbed dat het gehele jaar door kan worden gebruikt. Een goede nachtrust is zeer belangrijk voor lichaam en geest, want als je energiek en uitgerust wakker wordt dan ben je vrolijker, positiever, en productiever. Met dit dekbed lig je niet wakker van hooikoortsklachten, en hij is ook nog eens extra voordelig. De ‘Lazy all-in-one’ is te koop op de website van Action voor een spotprijsje!

anti-hooikoorts dekbed

Meer van dit