HomeGadgetsAction verkoopt nu deze wake-up light voor een prikkie!

Action verkoopt nu deze wake-up light voor een prikkie!

Deze wake-up light van de action gaat je de winter door helpen! De winter staat niet alleen bekend om kou maar ook om donkere dagen. Veel mensen hebben last met opstaan in de winter omdat het nog zo donker is. Een wake-up light bootst de zonsopgang na waardoor je nooit meer in het donker opstaat.

Donkere dagen

De donkere dagen hebben hun naam gekregen omdat ze een kortere periode daglicht hebben. Dit wil zeggen dat het tot laat donker blijft en alweer vroeg donker wordt. Richting december kun je de donkere tijd letterlijk iedere dag zien oplopen. Vanaf 1 december spreken we dan van de donkere dagen. De donkere dagen eindigen dan weer rond 12 januari. Op 12 of 13 december hebben we altijd de vroegste zonsondergang. Op 29 of 30 december hebben we de laatste zonsopkomst.

Doordat je tijdens de donkere dagen niet genoeg licht ziet, is je lichaam makkelijker slaperig. Hoe dat precies zit moet je maar op een andere website lezen. Als je zo slaperig bent, is het lastig om op te staan. De action maakt daar met deze goedkope wake-up light een einde aan. De lamp fungeert namelijk als wekker en maakt je wakker met een heerlijke dosis nep zonlicht.

wake-up light action

 Wake-up light (wekker)

De wekker maakt je wakker door in een periode van een half uur, steeds lichter te worden. Hierdoor is de kans groot dat je in deze tijd lekker uitgerust wakker zal worden. Als je bang bent dat je van het licht niet wakker wordt dan geeft de wekker ook de mogelijkheid om geluid af te spelen. Je kunt in de wekker kiezen voor geluiden van de zee of fluitende vogels. Ook kun je jouw eigen muziek koppelen.

Dit alles is normaal gesproken best prijzig maar onze grote vrienden bij de action hebben daar de oplossing voor. Ze bieden hem namelijk gewoon aan voor maar 22,95. Wees wel snel want op=op bij de action en dan duurt het weer ik weet niet hoelang voor ze het aanvullen. Je kunt hem alleen online kopen!

Meer van dit