HomeGadgetsBenQ Screenbar Plus: de slimme monitor lamp voor de thuiswerker

BenQ Screenbar Plus: de slimme monitor lamp voor de thuiswerker

We werken steeds meer thuis. In de donkere dagen hebben we al snel een bureaulamp op onze werktafel staan, maar deze verlicht niet de omgeving van je monitor of laptop. Bovendien neemt zo’n lamp extra ruimte in. Dat is verleden tijd met de BenQ Screenbar Plus. Lees hieronder meer over dit revolutionaire verlichtingssysteem.

BenQ Screenbar Plus

De BenQ Screenbar Plus verlicht het bureau waaraan je werkt door het aan je computerscherm te bevestigen. Zo wordt het licht rondom je monitor of laptop gelijkmatig verdeeld, dat is anders bij een reguliere bureaulamp. Deze slimme screenbar beschikt over een automatische dimfunctie en asymmetrische optiek. Daarbij neemt de BenQ Screenbar geen ruimte in omdat het aan de rand van je monitor of laptop wordt bevestigd. Dit is een prima gadget voor de thuiswerker.

Er zit een schakelaar bij die je op het bureau zet. Daarmee kun je met een handomdraai de kleur van de lamp afstellen van 2.700 K tot 6.500 K (een hele warme of koele kleur). De dimfunctie is automatisch en zorgt voor verlichting tot 500 lux. Als de ruimte slecht is verlicht (minder dan 50 lux) dan dimt de screenbar automatisch aan tot 300 lux. Je hoeft er dus niet zelf naar om te kijken, de screenbar past zichzelf aan.

Aansturing BenQ Screenbar Plus

Deze slimme verlichting past zich met een simpele klik automatisch aan. Dit is mogelijk door de ingebouwde omgevingslicht schakelaar. Deze zit in de tafelschakelaar ingebouwd. De lamp gaat aan en uit door op de schakelaar te drukken, indien gewenst kan de warmte en de helderheid van de lamp worden veranderd door aan de knop te draaien. De lamp geeft in elk geval geen storende spiegelingen op het scherm.

Er wordt een beugel meegeleverd dat op elk scherm is te bevestigen dat een dikte heeft van 1-3 cm. Deze speciaal ontworpen beugen is simpel te monteren op de bovenkant van het scherm. We zetten hieronder alle specificaties van de BenQ Screenbar Plus nog even op een rijtje.

Afmetingen: 9 x 48 x 9,2 cm
Materiaal: metaal
Automatische dimfunctie
Geen spiegelingen op het scherm
Verkrijgbaar in grijs en zwart

Dit revolutionaire verlichtingssysteem voor je monitor of laptop is hier te koop.

 

 

Meer van dit