HomeGeen categorieDit zijn de beste deals sinds Black Friday!

Dit zijn de beste deals sinds Black Friday!

Black Friday zit er weer op! Maar dat wil niet zeggen dat alle koopjes nu zijn verdwenen. Er liggen nog best wat scherp geprijsde aanbiedingen in de schappen en wij zochten de beste deals na Black Friday voor je uit! Maak nog snel gebruik van deze aanbiedingen, want op = op.

Grundig 55 inch Android Smart TV

Tijdens de koude wintermaanden kijken we graag een filmpje of een goede serie. Dat doe je in superkwaliteit met deze Grundig Android Smart TV. Met zijn 55 inch scherm en 3840 x 2160 pixels (Ultra HD) spetteren de actiescènes zo je woonkamer in. Door op deze link je klikken wordt deze Smart TV van jou!

Arlo Ultra Spotlight beveiligingscamera

Met deze Arlo Ultra Spotlight beveiligingscamera houd je in en om het huis een oogje in het zeil. Met zijn bewegingssensor en night vision leg je alles haarfijn vast. Met deze deal bespaar je 35%, dus wees er snel bij. Je krijgt ook nog eens 90 dagen proefperiode van het Arlo Service Plan cadeau bij deze aanbieding. Dat extra oogje in het zeil koop je hier.

Pioneer DJ controller

Wie heeft er een discotheek nodig als je ook je eigen feestje kunt bouwen? Met deze Pioneer DJ controller leer je de fijne kneepjes van het vak leert. Met de gratis app leer je binnen een paar stappen een eigen mix te creëren. Deze gebruiksvriendelijke DJ controller ondersteunt diensten zoals Spotify en Deezer, dus je kunt meteen iedereen laten genieten van jouw muziek! Jouw eerste stappen als DJ maak je door hier te klikken.

AEG ProSteam wasmachine

Als je een hekel hebt aan strijken dan is de AEG ProSteam wasmachine ideaal voor jou. De stoomfunctie vermindert de kreukels in je was, zo ben je sneller klaar met strijken. Deze klasse A Wasmachine is energiezuinig en heeft een vulcapaciteit van 9 kilo. Deze slimme wasmachine past zijn programma aan wanneer je minder wasgoed hebt.

Je koopt hem hier voor een mooie schone prijs.

Tectake IJsblokjesmaker

Even lekker genieten met een goede whisky of cocktail met ijs tijdens een borrel in het weekend gaat een stuk simpeler als je een ijsblokjesmachine in huis hebt. Binnen 6 tot 13 minuten heb jij een bak met ijsblokjes tot je beschikking. Handig, voor als je even een fles bubbels koud moet zetten tijdens de feestdagen. De Tectake ijsblokjesmaker is nu extra scherp geprijsd. Deze coole aanbieding koop je hier.

Meer van dit