HomeEntertainmentDit bedrijf betaald mensen 50 euro per uur om TikTok filmpjes te...

Dit bedrijf betaald mensen 50 euro per uur om TikTok filmpjes te kijken

Betaald Tiktok filmpjes kijken is iets dat we allemaal wel zouden willen. We scrollen tegenwoordig gezamenlijk kilometers af op de populairste social media app ter wereld. Wij kwam een bedrijf tegen dat op zoek is naar mensen die betaald naar TikTok filmpjes willen turen. 

Ubiquitous

Het bedrijf waar ik het over heb heet Ubiquitous en is een Amerikaans influencer marketing bedrijf. Zij zoeken iemand die 12 uur lang TikTok filmpjes wil bingen. In ruil hiervoor ontvang je 50 dollar per uur.

Ze zijn op zoek naar iemand die flink van TikTok houdt, en tegelijkertijd ook goed aanwezig is op social media. Nu is het vast niet lastig om iemand te vinden die flink verslaafd is aan TikTok, maar het is dus wel belangrijk dat je zelf ook wel een beetje wat volgers hebt. Het is de bedoeling dat je de beste TikTok videos die je tegenkomt, deelt op al je andere social media kanalen, terwijl je @ubiquitousofficial tagt.

Betaald TikTok filmpjes kijken

Als je wordt uitgekozen voor de opdracht dan kun je een leuke beloning verwachten. Je krijgt in ruil voor die 12 uur namelijk:

Je kunt solliciteren door even naar deze website te gaan en daar het formulier in te vullen. Je kunt in 100 tot 200 woorden jouw verhaaltje en motivatie duidelijk maken. De 12 uur mag je in 3 dagen vol maken. Laat in de motivatie vooral weten hoeveel volgers je over alle platformen je wel niet hebt.

Het doel van het bedrijf is om relatief goedkoop een flinke bak met views en weergave te krijgen. Ze hopen op deze manier zelf te groeien en op die manier dan weer extra klanten te krijgen. Best een slimme strategie als je het mij vraagt!

Meer van dit