HomeWheelsNext-level kamperen met deze dubbeldekker caravan + dakterras

Next-level kamperen met deze dubbeldekker caravan + dakterras

Overnachten in deze caravan kan je nauwelijks nog kamperen noemen. Deze bizarre caravan is wat je noemt next-level en ziet er luxueuzer uit dan de gemiddelde hotelkamer. En dan heeft ie ook nog eens een tweede verdieping inclusief dakterras. Dikke caravan dus!

Caravan met dakterras

De caravan is van het bekende merk Kabe en afkomstig uit Zweden. Al sinds de begin jaren zestig bouwt Kabe caravans en in de de afgelopen 50 jaar hebben ze heel wat ervaring opgedaan. Het resultaat is de Kabe Imperial, een dubbeldekker caravan die is voorzien van alle mogelijke luxe.

De Kabe Imperial caravan is letterlijk van alle gemakken voorzien, zoals een luxe keuken en een chique badkamer met douche en toilet. Zo hoef je nooit meer met een wc-rol onder je arm de wandeling naar de toiletten te maken.

Kabe Imperial 880

Kabe bracht hun Imperial caravan al in de dubbeldekker variant al eerder uit maar heeft daarna verschillende revisies gemaakt, waaronder de Kabe Imperial 880. Waarschijnlijk omdat de dikke sleurhut met dakterras behoorlijk goed in de smaak viel.

Het dakterras is namelijk toch wel het kroonstuk van deze caravan. Verhef jezelf boven alle andere normale campinggangers en chill ‘m als een echte baas op de tweede verdieping van je caravan. In deze caravan kan je het nauwelijks nog kamperen noemen. Check de foto’s en video hieronder maar.

Meer van dit