HomeGadgetsRace over de baan met deze golf-motor

Race over de baan met deze golf-motor

Hey gozer, ben jij gek op golfen maar niet dol op lopen? Met deze golf-motor zijn zelfs golfkarretjes straks overbodig. Met deze motor vlieg je namelijk over die holes heen. Uiteraard heeft dit geniale ding ook een plek voor je golftas. Dit maakt golfen nog leuker, en luier, dan het al is!

Golf-motor voor de next level golfer

Ben jij dol op een balletje slaan? Dan ken je ook het probleem van het vele lopen. Je kunt natuurlijk ook een golfkarretje pakken, maar dit gaat ook erg langzaam. Daar is nu een oplossing voor: deze geniale golf-motor. Dit maakt golfen een stuk spannender en sneller. Daarnaast scheelt het bakken met tijd, altijd goed voor een golfende zakenman.

Je kunt hiermee mega snel van hole verwisselen en hebt meer tijd om jouw spel nog beter te maken. Binnen no time sta jij op de KLM Open. Oke we moet niet overdrijven, maar we zijn gewoon heel erg enthousiast over dit ding.

golf-motor golfen

De toekomst van golf?

Deze motor kan nog wel eens een dingetje worden. Wellicht dat alle grote golfers in de toekomst over de baan vliegen als futuristische versies van Tiger Woods. In ieder geval ben je echt een baasje als je met dit ding de golfbaan op komt.

De batterij van deze motor gaat alle achttien rondes mee op full speed. Wel zo handig natuurlijk, je wilt niet halverwege alsnog moeten lopen met dit ding aan je hand. Het maximale gewicht dat deze motor kan dragen is 113 kilo. Voor $ 3.500 is dit futuristische monster van jou.

Meer van dit