HomeGadgetsJe kunt nu een dubbele airfryer voor een prikkie bij de Action...

Je kunt nu een dubbele airfryer voor een prikkie bij de Action halen!

Action verkoopt nu een dubbele airfryer voor een actionprijs en dat is de perfecte oplossing voor de aankomende feestdagen. Hoe vaak sta je wel niet te kloten met verschillende dingen in hetzelfde mandje van je airfryer. Ik in ieder geval erg vaak dus dit is echt de ultieme uitkomst. 

Dubbele airfryer van de action

Wanneer je denkt dat een dubbele airfryer voor deze prijs niet beter kan, is het óók nog eens zo dat het om een smartfryer gaat. De smart functie zorgt er namelijk voor dat beide mandjes tegelijkertijd klaar zijn. Dit meet hij door een ‘match-cook’ functie. Hij zit vol met voorgeprogrammeerde instellingen zodat je zelf nooit hoeft te kloten aan de knoppies.

Dankzij het vermogen van 2400 watt warmt het ding in no-time op. Hij is geschikt voor alles wat je normaal ook in de aifryer zou gooien. Beide mandjes hebben een inhoud van 3,6 liter dus dat is groot zat voor een complete maaltijd met je gezin/bezoek. De losse onderdelen van de airfryer kun je ook makkelijk in de vaatwasser knallen dus je hebt er letterlijk geen gedoe van.

Airfryer voor de feestdagen

Als jij iemand bent die zich nu al zorgen maakt hoe je de frietpatat én de hapjes optimaal gebakken krijgt tijdens de feestdagen, dan is dit ding echt wat voor jou. Je kunt deze smartfryer zelfs gebruiken om fruit en kruiden te drogen. Het mooie van iets kopen bij de action is de actionprijs. Je koopt dit ding al voor het prikkie van €79,95 via deze link!

  • Twee verschillende gerechten tegelijkertijd klaar
  • Met vooraf ingestelde programma’s
  • Bakken zonder vet of boter
  • Let op: dit product is alléén online verkrijgbaar

dubbele airfryer action

 

Meer van dit