HomeWheelsMet de LOKI Basecamp kun je een pick-up veranderen in een luxe...

Met de LOKI Basecamp kun je een pick-up veranderen in een luxe camper

Pick-ups en campers zijn populairder dan ooit. Ze zijn handig, avontuurlijk en vaak tof om te zien. Als je gek bent op avontuur, in combinatie met luxe, dan is deze LOKI Basecamp echt iets voor jou. Deze luxe camper plaats je bovenop jouw pick-up, zodat je het beste van beide werelden in een hebt. 

LOKI pick-up camper

Deze LOKI Basecamp Falcon Series is geschikt voor alle 4 de seizoenen. Gemaakt van sterk aluminium materiaal, heeft een goede verwarming, Airconditioning, 4 seizoenen isolatie en glasramen voor onder extreme omstandigheden, is dit een topper voor elke gelegenheid.

Daarnaast is deze pick-up camper zelfvoorzienend, met tot 360 watt zonne-energie, tot 600 amp/u lithiumbatterijbank die je kunt opladen onderweg. Van binnen is de camper van alle luxe voorzien. Met een queen-size bed, een verwijderbare douche, lounge hoek en een ergonomische keuken met een RVS spoelbak en een conductie kookplaat. Dit is kamperen op hoog niveau!

LOKI, camper

Verschillende maten

Deze LOKI Basecamp Falcon Series is beschikbaar in drie verschillende maten, voor drie verschillende soorten trucks.

Op de website van LOKI kun je alle opties checken. Bekijk hieronder alvast de prachtige video die LOKI heeft gemaakt. Elke camperliefhebber moet hier van watertanden!

Meer van dit