HomeEntertainmentKijk binnen: Luxe camper van Peter Gillis staat nu te koop

Kijk binnen: Luxe camper van Peter Gillis staat nu te koop

Peter Gillis is een enorme bekendheid geworden in Nederland. Hij is niet meer weg te denken van televisie en is een held voor velen. Voor andere mensen is hij die gast met die ranzige vakantieparken. Onlangs kwam namelijk aan het ligt dat er in de huisjes op zijn parken schimmel en poep aan de muren zit. Zijn besparingen op schoonmakers heeft hem in ieder geval mega veel geld opgeleverd.

Luxe camper Peter Gillis

Onlangs verkocht hij nog een van zijn villa’s. Nu is het tijd voor zijn andere villa, een woning op wielen. Het gaat om de Morelo Palace 90 M is een luxe camper van ruim negen meter lang en ruim twee meter breed.

Het is een schitterende camper vol met opties. Denk aan een hele luxe woonkamer, een mooie 32-incht uitschuifbare Tv, mooie keuken en (dubbel) getint glas. Ook heeft de camper vloerverwarming. Je hoort het al, op campers zal Peter geen geld besparen.

peter, gillis, camper

Zachte prijs

Deze villa op wielen heeft een zacht prijsje.. kuch kuch. Hij kost maar liefst 389.000 euro. Wat een bizarre prijs voor een camper. Je hebt dan wel alles er op en er aan.

Als klap op de vuurpijl kun je zelfs nog een kleine auto, denk aan een Smart, kwijt in de camper. Dat is altijd handig als je op vakantie bent. Check de foto’s hieronder;

Meer van dit