HomeEntertainmentDe Efteling gaat deze nieuwe scene in de Vliegende Hollander maken

De Efteling gaat deze nieuwe scene in de Vliegende Hollander maken

De Efteling heeft besloten om iets nieuws toe te voegen aan de Vliegende Hollander. De populaire achtbaan heeft namelijk nog behoorlijk wat ruimte voor wat toevoegingen. De ambiance was al gaaf, maar dat wordt nu dus nog veel beter!

De Vliegende Hollander

De Vliegende Hollander is een van de populairste attracties inde Efteling. Het is een spannende achtbaan die je meeneemt op een avontuur als piraat. Je wordt in een boot gezet en maakt in het donker allerlei bochtige bewegingen, waardoor je het gevoel krijgt dat je door de golven van de zee gaat.

Het decor is fantastisch, met knallende onweersbuien, dreigende zeeën en geesten die je achtervolgen. Het is echt een kippenvelmoment wanneer de deuren van het spookachtige schip open gaan. Als je houdt van snelheid, spanning en verrassende effecten, dan is de Vliegende Hollander absoluut iets voor jou.

Aanpassingen

Ondanks dat de achtbaan ontzettend populair is, komen er nu dus toch aanpassingen aan de attractie. De rij is al fantastisch en je hebt het gevoel alsof je echt in het piratenleven staat. Als je uiteindelijk in het karretje gaat zitten, is het allemaal vrij donker en zie je niet heel veel meer.

Als we naar de teaser van attractiepark de Efteling kijken dan denken we dat daar de aanpassingen gedaan zullen worden. Onder het filmpje staat: “Vanaf 1 april ontdek je iets nieuws in De Vliegende Hollander! 🤩 Durf jij straks het kerkhof van vervallen scheepswrakken te trotseren? ⚓” Nu maar hopen dat het geen 1 april grap is!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Efteling (@efteling)

Meer van dit