HomeGadgetsAction verkoopt nu een twerkende Robothond voor kinderen

Action verkoopt nu een twerkende Robothond voor kinderen

We hebben wederom een gadget gevonden in de categorie: What. The. F. Action heeft altijd de meest handige, grappige en vreemde producten in hun assortiment. Het is een heerlijke winkel waar je lekker kunt shoppen voor een prikkie. Af en toe hebben ze ook met speelgoed in de verkoop. Ze hebben nu een “Robothondje” te koop, die hele bijzondere ‘skills’ heeft.

Robothondje is gek op twerken

Dit “Robothondje” lijkt enorm op een eenhoorn, op de verpakking staat ook Unicorn, dus waarschijnlijk is dat ook de bedoeling. Maar dat doet er nu even niet toe. Het gaat vooral om de bijzondere skills van dit hondje. Of dit helemaal geschikt is voor kinderen vragen we ons wel af.

Dit robothondje kan namelijk twerken als de beste. Hij is in een honden, katten en dus unicorn-versie te koop. Dit schattige maar tevens stoute robotvriendje kost 12,95 en zal het zeker goed doen als verjaardagskado.

Twerkende opties

Action zegt er zelf het volgende over: “Dit slimme hondje is ideaal voor alle kinderen die een puppy willen; een kleine, interactieve robot die altijd met je wil spelen.”

Daarnaast vertellen ze er bij dat dit beestje geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar oud. Kinderen kunnen blijkbaar niet vroeg genoeg beginnen met technologische twerkmachines. Heb jij nog gekkere gadgets gevonden deze week? Laat het ons weten in de comments.

Meer van dit