HomeGadgetsDeze goedkope wake-up light van de Action zorgt voor een stralend begin...

Deze goedkope wake-up light van de Action zorgt voor een stralend begin van de dag

Ben je ook geen ochtendmens en is het elke dag weer een gevecht met je snoozeknop? Je bent zeker niet de enige. Zeker met die enorme kou blijf je natuurlijk het liefst zo lang mogelijk onder je warme deken liggen. Als dan die vreselijke luidruchtige wekker begint te loeien, dan is de stemming van je ochtend al direct gezet. 

Vergeet de traditionele wekker

Als je onze website volgt schrik je momenteel al niet meer wakker van het irritante wekkergeluid, maar heb je Spotify ingesteld als wekker. Toch is opstaan nog steeds lastig en niet leuk. Men kiest daarom al gauw een keer voor de snoozeknop om nog even door te slapen. Na tien minuten begint het hele drama opnieuw en word je weer uit bed geloeid. Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen met een ochtendhumeur opstaan.
Wil je een stuk relaxter wakker worden? Dan kun je natuurlijk kiezen voor enorm dure wekkers. We kennen inmiddels allemaal wel de heuse wake-up lights van Philips. Ondanks dat deze wekkers echt een aanrader zijn, zijn ze ook immens duur. Tot nu dan!

Action heeft een geweldige aanbieding

Je kent GadgetGekkies inmiddels een beetje en wij zijn gek op de beste aanbiedingen. Waarom meer geld uitgeven dan nodig toch? We hebben nu een geweldige actie gevonden bij de Action, waardoor jij dagelijks heerlijk ontspannen kan wakker worden.

De Action heeft nu namelijk een wake-up light wekker toegevoegd aan hun goedkope assortiment. De wekker doet zeker niet onder aan de Philips variant, maar de prijs daarentegen wel! Waar de Philips wekkers beginnen rond een bedrag van 80 euro, is de Action wekker slechts €19.95. Dat scheelt dus maar liefst 60 euro
Action gadgets week 51

Wake-up light van de Action

Wil jij in de ochtend stralend wakker worden? Dan is de wake-up light wekker van de Action echt iets voor jou. De wekker creëert namelijk een zonsopgang simulatie, waardoor jij op een natuurlijke manier uit jouw slaap gehaald wordt.

Een half uurtje voor de ingestelde tijd, begint de wekker met het verlichten van de kamer. Dit doet hij op een heel erg rustige manier, waardoor het licht in de kamer heel rustig opgebouwd wordt. Op het moment van de ingestelde tijd heeft de wekker zijn maximale helderheid behaald. Hier zou je dan wakker van moeten worden.

Een leuk extraatje is dat je deze wekker kan verbinden met je smartphone. Hierdoor kun je de wekker instellen naar eigen wens. Je kunt namelijk kiezen uit zeven verschillende kleurtjes, die jou stralend wakker laten worden.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

De wekker van de Action is natuurlijk een stuk goedkoper dan die van Philips. Gelukkig kunnen wij je vertellen dat de kwaliteit van de wekker zeker niet ondermaats is in vergelijking met de dure variant. De wekker is enkel te koop via de webshop van de Action. Wees er dus snel bij zodat jij met de kerstdagen zonder een ochtendhumeurtje wakker wordt.

Meer van dit