HomeTech5 LEGO sets onder de €20 die zeldzaam gaan worden

5 LEGO sets onder de €20 die zeldzaam gaan worden

LEGO sets die uit de handel worden gehaald, stijgen in waarde. Vooral verzamelaars storten zich op deze sets die zeldzaam gaan worden, omdat het rendement op termijn zeer aantrekkelijk is. Wij zijn op zoek geweest naar bouwsets die zeldzaam gaan worden en hebben 5 sets onder de €20 op een rij gezet die de meeste potentie hebben om flink wat waard te worden.

5 LEGO sets onder de €20,-

Brick Headz – FC Barcelona

Fans van voetbalclub FC Barcelona kunnen zichzelf als een speler van de Spaanse voetbalclub in elkaar zetten. Deze bouwset is onderdeel van LEGO sets in hetzelfde genre, maar deze specifieke set gaat zeldzaam worden omdat hij uit de handel wordt gehaald. Voor zowel fans van LEGO, als fans van de voetbalclub is deze set een absolute must-have, want Brick Headz – FC Barcelona gaat vermoedelijk ook nog flink in prijs stijgen.

LEGO Super Mario: Goomba’s schoen

Wie is er geen fan van Super Mario? De avontuurlijke loodgieter heeft de harten van velen veroverd, maar ook verzamelaars en investeerders lopen nu warm voor bouwsets van Super Mario Bros. In dit specifieke geval gaat het om een uitbreidingsset die binnenkort uit de handel wordt gehaald, en dus zeldzaam gaat worden. LEGO Super Mario:Goomba’s schoen is een investering waar je hart sneller van gaat kloppen.

LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Goomba’s schoen - 71404

LEGO Jurassic World: Atrociraptor motorachtervolging

De monsterlijk goede film-franchise van Jurassic Park is inmiddels iconisch te noemen, en dat weet LEGO ook. De bouwsets die op de films zijn gebaseerd zijn geliefd onder liefhebbers van de film en verzamelaars. In dit geval gaat het om een bepaalde scène uit de film Jurassic World. LEGO Jurassic World: Atrociraptor motorachtervolging gaat binnen afzienbare tijd uit de handel, dus is investeren in deze set een goede optie.

LEGO Batman versus Harley Quinn

Filmliefhebbers kunnen geen genoeg krijgen van films waarin superhelden centraal staan. Margot Robbie werd onsterfelijk in Hollywood dankzij haar rol als Harley Quinn, en daar heeft LEGO mooi op ingespeeld door het thema in LEGO sets te ontwikkelen. Deze wordt echter zeldzaam, want deze iconische set wordt binnenkort niet meer geproduceerd. LEGO Batman versus Harley Quinn gaat daardoor meer geld waard worden.

LEGO Marvel aanval op New Asgard

Deze gave set is gebaseerd op een scène uit de Marvel-film ‘Thor: Love and Thunder’. Het gaat om de aanval op New Asgard. Thor is een van de meest favoriete Marvel figuren, dus het is niet gek dat verzamelaars veel geld over hebben voor een bouwset in dit thema. Op dit moment kun je LEGO Marvel aanval op New Asgard nog kopen voor een bedrag onder de €20, maar deze set wordt binnenkort zeldzaam en zal dan zeker in prijs stijgen.

Andere LEGO sets die zeldzaam zijn

We lichten vaker bouwsets uit die het de moeite waard zijn om in te investeren. Of je nu op zoek bent naar LEGO sets die de kerstsfeer in huis gaan verhogen, of sets die onder de 25 euro kosten. Producten van de Deense speelgoedfabrikant zijn tijdloos en vermaken al generaties mensen.

De LEGO sets die nu op de markt zijn, zijn niet alleen maar voor kinderen ontworpen. Het merk heeft een lijn voor volwassenen, zoals een aantal bouwsets van bloemen en planten. LEGO levert op termijn een prachtig rendement op, om deze reden beginnen veel verzamelaars en investeerders nu al het kopen van sets die zeldzamer gaan worden.

Meer van dit