HomeGadgetsDeze 5 Lidl zomer deals gaan dit de beste zomer ooit maken!

Deze 5 Lidl zomer deals gaan dit de beste zomer ooit maken!

We kunnen het wel een feit noemen dat de zomer het leukste seizoen van het jaar is. Het hele jaar lang heb je de zomer gemist en nu het eindelijk zo ver is moeten we er ook extra van genieten. Deze 5 Lidl zomer deals kunnen je daar ontzettend bij helpen!

Silvercrest smart home ventilator

Uiteraard wil je het meeste uit jouw zomer halen. Hierdoor wil je langer genieten van zomeravonden en ‘s nachts zo lekker mogelijk slapen. Deze keramische ventilatorkachel van Silvercrest beschikt over een wifi verbinding waardoor het apparaat is te koppelen met Smart Home apps. Het kleine apparaatje heeft 3D-luchtcirculatie door de inschakelbare 80°-oscillatie en 45°-kantelhoek.

Het prettige van deze ventilator is de veelzijdigheid. Je kunt hem zowel inzetten om jouw kamer te verkoelen om de nacht wat dragelijker te maken maar ook om jouw afgekoelde zomeravond wat te verwarmen! Je scoort hem hier!

Smart ventilator

Prophete E-Mountainbike

Natuurlijk wil je niet te veel doen in de zomer maar toch is het wel belangrijk om een beetje in vorm te blijven. Met deze elektrische mountainbike heb je het beste van beide! Je kunt zo’n 100 kilometer fietsen met heerlijke trapondersteuning. Zo ben je dus wel in beweging maar hoef je je niet druk te maken dat je oververmoeid raakt!

Er zitten natuurlijk allerlei technische specificaties aan maar het belangrijkste is dat deze fiets binnen 7 werkdagen geleverd kan worden. De prijs van deze mountainbike is ook een pluspunt. Je scoort hem namelijk al voor maar €999,-!

elektrische mountainbike

Yamaha seascooter RDS200

Wat maakt een zomer nou leuker dan zwemmen? Juist, sneller ‘zwemmen’! Met deze Yamaha seascooter vlieg je op je gemak met een bloedgang door het water. Ook schijn je er makkelijk naar 20 meter diepte mee te kunnen maar dat is niet aan te raden als je geen ervaring hebt met duiken. De scooter is makkelijk te bedienen en is geschikt voor alle type water.

Het drijfvermogen is makkelijk te verstellen en je kunt er ongeveer zon 40 minuten achter elkaar mee door het water vliegen. Met deze gadget steel je zéker de show!

Yamaha zee scooter

GRILLMEISTER® 2-in-1: vuurkorf en barbecue

Het enige dat fijner is als zomerdag afsluiting dan een barbecue, is een mooi kampvuur. Als je het daar mee eens bent is deze Grillmeister de ideale aanwinst voor jouw zomer. De vuurkorf wordt geleverd met speciale opzetbarbecue waardoor je dus kunt grillen boven jouw vuurtje.

Het grilloppervlak is 70 x 70 cm dus groot genoeg om met je familie/vrienden te barbecueën. De stalen behuizing is geperforeerd zodat er voldoende zuurstof bij jouw vuurtje kan blijven komen. Daarnaast krijg je alle benodigde toebehoren ook nog meegeleverd. No-brainer dus! Je scoort de barbecue hier.

Barbecue vuurkorf

BESTWAY® Whirlpool LAY-Z-SPA

Ik kan me voorstellen dat je met deze Lidl zomer deals een heerlijke dag achter de rug hebt. Lekker koel wakker geworden om vervolgens met het fietsje richting het strand te vertrekken. Op het strand heb je de hele dag stoer kunnen doen met jouw seascooter en om de dag helemaal als Popie Jopie af te kunnen sluiten, heb je ook nog de barbecue aan geslingerd.

Tijd voor ontspanning heb je nog niet gehad dus daarom stap je nog even in je nieuwe opblaasbare jacuzzi. Voordeel van deze jacuzzi zijn de 140 massage jets die er voor zorgen dat de scheetjes van het uitbuiken bij niemand op gaan vallen ;-). Je scoort de jacuzzi hier!

opblaasbare jacuzzi

Met deze 5 Lidl zomer deals ben jij verzekerd van een aantal heerlijke zomer dagen! Ben je nou op zoek naar meer interessante deals? Check dan eens onze Steals categorie waarin we alle absolute steals voor je op een rijtje gezet hebben!

Meer van dit