HomeShoppingAction komt met spotgoedkope steelstofzuiger die beter dan Dyson schijnt te zijn

Action komt met spotgoedkope steelstofzuiger die beter dan Dyson schijnt te zijn

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Ondanks dat we allemaal houden van een schoon huis, schiet het schoonmaakwerk er nog geregeld bij in. Een avondje Netflix is natuurlijk een stuk leuker dan een avondje je huis schoonmaken. Toch kan je het schoonmaken wel een stukje leuker maken met de juiste schoonmaakartikelen. 

Hyundai draadloze steelstofzuiger

Stofzuigen is over het algemeen het minst leuke klusje in huis. Vooral met een oude zware stofzuiger is de lol er snel vanaf. Gelukkig is er nu een steelstofzuiger, die het stofzuigen direct een stuk leuker maakt. De Action verkoopt nu namelijk een draadloze steelstofzuiger, waarmee je in een mum van tijd het hele huis schoon hebt.

De Hyundai draadloze steelstofzuiger is een echte must have voor je woning. De draadloze steelstofzuiger beschikt over verschillende programma’s zoals de eco modus en een turbo modus. Bovendien krijg je er een verlichtende borstelkop bij, waardoor je zelfs in de avond geen vuiltje achterlaat.

Hyundai draadloze steelstofzuiger gebruik

De specificaties van de Hyundai draadloze steelstofzuiger

De Hyundai draadloze steelstofzuiger is met zijn 3.2 kg licht van gewicht. De stofzuiger heeft een oplaadtijd van 4.5 uur, waarna je 35 minuten aan één stuk kan stofzuigen.

De opvangbak heeft een inhoud van een halve liter, voor het opvangen van stof en vuil. Bovendien beschikt de opvangbak over een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air-filter), wat ideaal is voor mensen met een stofallergie. Het filter verwijderd namelijk pollen, huisstofmijt en dierenhaar.

Ben je klaar met stofzuigen? Dan kun je de stofzuiger gemakkelijk ophangen aan een meegeleverde wandbeugel. Stofzuigen is met deze draadloze stofzuiger een stuk leuker. Met een leuk muziekje op de achtergrond ben je al klaar, voor je begonnen bent!

Hyundai draadloze steelstofzuiger hand stofzuigen bank

Meer van dit