HomeEntertainmentEr staat nu een mega zwembad te koop op AliExpress

Er staat nu een mega zwembad te koop op AliExpress

In de zomer is het zwembed een plek waar wij heel erg graag komen. Er gaat niets boven een gezellige barbecue die je daarna afsluit met een dikke poolparty. Je kunt natuurlijk een jacuzzi aanschaffen, denk aan deze betaalbare jacuzzi van de Makro. Maar AliExpress biedt nu gewoon een mega groot zwembad aan voor een prikkie.

Zwembad van AliExpress

Op AliExpress staat letterlijk alles te koop. Denk aan een McDonalds bestelpaal voor thuis (die écht werkt). Maar de steal van deze week is een enorm mega zwembad. Dit zwembad is ruim genoeg voor elk zwembadfeestje. Hier is ruimte voor jou en al je vrienden!

Of jouw tuin groot genoeg is, is wel de vraag. Het zwembad is namelijk twintig bij tien meter. Wellicht een leuke optie om met de hele buurt te delen en op een grasveld ergens te zetten? Scheelt ook weer in de kosten.

Zomeruitverkoop

Het zwembad staat dus nu te koop op AliExpress. Als je geïnteresseerd bent dan is dit het moment om toe te slaan. AliExpress heeft het zwembad namelijk in de aanbieding gedaan, onder het mom van zomeruitverkoop.

Het zwembad kostte eerst $2,200.00 maar is vandaag te koop voor $1,870.00. Een lekkere korting van maar liefst 15% dus! Hoe ze dit zwembad precies leveren vanuit China is voor ons wel een groot vraagteken, maar AliExpress slaag er altijd wel in om producten op de een of andere manier te leveren. Je kunt het zwembad hier aanschaffen!

Meer van dit