HomeGeen categorieDit zijn de vier beste Apple deals tijdens Black Friday

Dit zijn de vier beste Apple deals tijdens Black Friday

Tijdens Black Friday gaat het elk jaar helemaal los en het lijkt erop dat de aanbiedingen elk jaar ook steeds beter worden en webshops nog meer stunten dan het jaar ervoor. Daarom hebben wij vandaag voor jullie een lijstje gemaakt met de allerbeste Apple aanbiedingen want Apple verkoop op dit moment toch wel de meest gewilde producten ter wereld.

1. De Apple iPad Air (2020)

De iPad Air is misschien wel het scherpst afgeprijsd dit jaar tijdens Black Friday want je koopt de geweldige tablet nu voor slechts €579,-. Normaal kost de slimme tablet bijna 650 euro, koopje dus!

2. De Apple Watch Series 6

Het is niet het nieuwste model maar nog steeds zeer snel en gewild. Deze koop je het allergoedkoopste bij Amazon, voor de rode versie kost slechts 309 euro, wat een korting van maar liefst 150 euro (!) is. Wit kost 349 euro, roze 369 euro en blauw 379 euro. Dit zijn alsnog fikse kortingen als je erover nadenkt!

3. Apple MacBook Air (2020)

Heb je een laptop nodig? Dan raden wij zeker om deze voor 27 november bij Coolblue te kopen want ook deze is zeer scherp geprijsd. En ja, je leest het goed want dit de versie met de supersnelle M1 chip. Dit betekend lekker lang doorwerken op een volle batterij. Je kunt ‘m hier kopen voor slechts €979,-.

4. Iphone SE2

De meest compacte en handigste Iphone die er is staat nu ook voor een goud prijsje te koop. De Iphone SE2 is enorm populair is kost nu slechts 449 euro. Je kunt de iPhone hier scoren.

Meer van dit