HomeSmartphonesApple betaalt flinke bedragen voor jouw oude iPhone!

Apple betaalt flinke bedragen voor jouw oude iPhone!

Als jij je oude iPhone zat bent, en toe bent aan een nieuw toestel, dan kun je de oude iPhone verkopen op Marktplaats. Je kunt er ook voor kiezen om hem in te ruilen voor korting op je nieuwe toestel. Apple heeft namelijk de inruilprijzen verhoogd. Je krijgt nu nog meer geld terug als je je oude toestel inruilt voor een nieuw exemplaar. We hebben de prijzen op een rijtje gezet.

Oude iPhone inruilen

Een nieuwe iPhone is niet goedkoop. Je moet het geld voor een nieuw toestel maar neer kunnen leggen. Gelukkig wordt er door Apple aardig wat geld geboden voor je oude exemplaar. Je zal uiteraard zelf een bedrag bij moeten leggen, maar dat doet minder pijn dan het complete bedrag voor een nieuw exemplaar van je bankrekening trekken. Apple heeft het nog aantrekkelijker gemaakt door de inruilprijzen te verhogen.

De bedragen kunnen aardig oplopen. De iPhone 13-modellen leveren het meeste op. Techbedrijf Apple gaf voorheen maximaal 650 euro terug voor de iPhone 13 Pro Max, dat heeft het bedrijf nu verhoogd naar maximaal 750 euro. De iPhone 13 Pro kende een maximale inruilwaarde van 575 euro, dat is verhoogd naar 680 euro, en je oude iPhone 13 was maximaal 460 euro waard, dat is nu maximaal 510 euro geworden.

geld iphone inruilen

Oudere exemplaren leveren ook nog geld op

De iPhone 13-serie levert dus de meeste inruilkorting op, maar je kunt voor je iPhone 12 ook best een leuk bedrag terugkrijgen. Het is echter opvallend dat de inruilprijzen voor deze serie juist zijn verlaagd. Voor een iPhone mini kreeg je voorheen maximaal 280 euro terug, dat is nu verlaagd naar 270 euro. Als je een SE van de tweede generatie hebt, dan kreeg je voorheen 115 euro terug, dat is nu 110 euro geworden.

Het levert dus een leuk bedrag op als je besluit om je oude toestel in te ruilen voor een nieuw exemplaar. Je hoeft dus minder lang te sparen voor een nieuwe smartphone. Leuk detail: als je ergens een oeroude iPhone 7 in de kast hebt liggen, dan kun je daar nog 45 euro voor ontvangen. Nog oudere exemplaren worden door Apple niet meer ingenomen.

iphone inruilen

Meer van dit