HomeGeen categorieLidl deal: High-Tech Bijzettafel mét koelfunctie voor een prikkie

Lidl deal: High-Tech Bijzettafel mét koelfunctie voor een prikkie

De Lidl is deze week weer terug met een mega aanbieding. Vorige week kwamen we al met deze opblaasbare jacuzzi en een mini-vaatwasser.
Deze week hebben ze een hele toffe bijzettafel met koelfunctie in de verkoop. Dit is een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur!

Bijzettafel met koelfunctie

Lidl omschrijft het product als volgt: “De bijzettafel heeft een in 2 standen verstelbaar tafelblad zodat je de tafel ook kan gebruiken als bistrotafel. Tevens heeft de tafel een geïntegreerd ijsvak om te vullen met ijsblokjes en dranken. De dubbelwandige constructie houdt dranken lang koel. Met ontgrendelbare afvoer voor het gemakkelijk legen van het ijsvak. De stabiele en lichte constructie is weer- en UV-bestendig.”

Daar worden wij wel blij van! Vanaf nu heb jij een mooie design tafel die ook nog eens enorm functioneel is. Het enige wat je nog nodig hebt is het lekkere weer, leuk gezelschap en een goede fles wijn. Klaar voor een topzomer!

Tijdelijk uitverkocht

Helaas is de tafel momenteel uitverkocht, we waren niet de enige die wild werden van deze gadget. Toch verwachten we dat Lidl snel met een restock komt richting de zomer. Er zijn ook genoeg andere websites die deze toffe tafel nog verkopen, echter niet tegen de zachte prijs van de Duitse supermarktketen.

We raden je aan om deze link even in de gaten te houden

 

Zie ook: Lidl verkoopt nu een luxe elektrische mini-vespa voor kinderen

Meer van dit