HomeGeen categorieLidl komt met spotgoedkope bluetooth karaoke set met discobal

Lidl komt met spotgoedkope bluetooth karaoke set met discobal

Hoewel de feestdagen inmiddels weer zijn aangebroken is het nog niet echt feest. De horeca is dicht en het is niet echt de bedoeling dat je met veel mensen bij elkaar bent. Reden genoeg om deze spotgoedkope bluetooth karaoke set met discobal eens bij jullie onder de aandacht te brengen!

Huisfeest

Een huisfeest is momenteel de enige vorm van feest die we kunnen vieren. Of je dat nou met 4, 8 of 150 personen doet moet je zelf weten maar wat we je wel kunnen vertellen is dat deze speaker jouw huisfeest naar een hoger niveau tilt! De krachtige speaker heeft een 4 inch box die 8 watt kan produceren. Meer dan voldoende om een huiskamer te vullen. De box draait op een 2500 mAh accu dus hij kan ook nog eens naar ieder feestje meegenomen worden.

Lenco Bluetooth karaoke set met discobal
Afbeelding: Lidl

Jouw muziek stream je gemakkelijk via bluetooth of gewoon met een AUX aansluiting. De microfoon wordt meegeleverd dus daar hoef je je ook zeker niet druk over te maken. Om het huisfeest af te toppen zit er een felle discobal in de speaker geïntegreerd, die met LED lichten de hele ruimte kan vullen.

Onvergetelijke oudjaarsavond

Met deze bluetooth karaoke set met discobal heb je ongetwijfeld een onvergetelijke oudjaarsavond. Ondanks alle ellende moeten we er namelijk met zijn allen gewoon wat moois van gaan maken. De spotgoedkope speaker is te koop bij de Lidl via deze link. Hij is vanaf vandaag te bestellen en vanaf 29 december in het filiaal te krijgen.

Is het huisfeest bij jou? Check dan ook zeker eens de rest van de oudjaarsdag aanbiedingen van de Lidl want er staat nog genoeg bij zoals een tafelmodel vaatwasser en een airfryer waar momenteel 60% korting op zit!

Meer van dit