HomeGadgetsDe Zündapp E-bike van de Lidl is nu voor een prikkie te...

De Zündapp E-bike van de Lidl is nu voor een prikkie te krijgen!

De Zündapp E-bike 28″ Z802 is echt een toffe elektrische fiets, die er niet alleen cool uitziet, maar ook super praktisch en comfortabel is. Dit pareltje is perfect voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame fiets voor dagelijks gebruik, chille ritten of lange afstanden.

Zündapp E-bike

De Zündapp E-bike 28″ Z802 heeft een stevig aluminium frame en top-notch componenten zoals een Shimano Nexus 7-speed versnellingsbak en hydraulische schijfremmen voor een stabiele en veilige rit. Dankzij de 28 inch wielen voelt de rit comfortabel aan en kan je gemakkelijk oneffenheden en obstakels op de weg trotseren.

Wat deze e-bike zo speciaal maakt, is de krachtige elektromotor en batterij. De 250W motor is krachtig genoeg om heuvelachtig terrein te bedwingen en snelheden tot 25 km/u te halen. En met de 13Ah Samsung-batterij kan je tot 120 km ver rijden! Natuurlijk wel afhankelijk van de omstandigheden en jouw rijstijl.

Ga naar volledige schermweergave: Zündapp E-bike 28" Z802 - afbeelding 2

Bediening

De bediening van het elektrische systeem van de Zündapp E-bike 28″ Z802 is een makkie met het LCD-display op het stuur. Hiermee kan je de ondersteuningsmodus selecteren, je snelheid en afstand bijhouden en de status van de batterij controleren. Bovendien heeft de e-bike ook een USB-poort waarmee je onderweg jouw telefoon of andere apparaten kunt opladen. Ideaal!

Maar dat is nog niet alles! Naast top performance en functionaliteit, is de Zündapp E-bike 28″ Z802 ook super stylish en comfortabel. Het zadel en de handvatten zijn ergonomisch ontworpen voor ontspannen ritje. Het slanke ontwerp van de e-bike ziet er supercool uit op de weg. Plus, deze e-bike wordt geleverd met handige extra’s zoals een bagagedrager, spatborden en een verlichtingssysteem om jouw veiligheid en bruikbaarheid te verbeteren.

 

Een prikkie bij de Lidl

In een notendop, de Zündapp E-bike 28″ Z802 is gewoonweg fantastisch en een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, krachtige en comfortabele elektrische fiets. Met hoogwaardige componenten, een krachtige elektromotor en batterij, en een super stijlvol design, is deze e-bike perfect voor jouw dagelijks woon-werkverkeer of langeafstandsfietstochten. Je scoort hem nu bij de Lidl met 25 procent korting!

Ga naar volledige schermweergave: Zündapp E-bike 28" Z802 - afbeelding 4

Meer van dit