HomeEntertainmentGamingDeze vette Xbox Series X-games komen dit jaar uit

Deze vette Xbox Series X-games komen dit jaar uit

Er staat weer een prachtige selectie aan games voor de Xbox Series-X klaar om gereleased te worden dit jaar. Het jaar is pas begonnen, maar je kunt je alvast klaarmaken voor een tsunami aan prachtige games. Deze games halen het meeste uit je Xbox Series X of Xbox Series S. De graphics zijn fenomenaal en zullen je doen verbazen. Zet ze in je agenda!

De Xbox Series X-games waar we niet op kunnen wachten

We hebben een aantal prachtige games hieronder op een rijtje gezet. We beginnen bij een fantastische game die op 25 februari uitkomt en waar veel fans al heel lang reikhalzend naar uitkijken.

Elden Ring (25 februari 2022)

Elden Ring is een open-wereld third person RPG game. Deze game komt uit dezelfde studio als Dark Souls. We kunnen een setting verwachten van mythen en sagen van over de hele wereld met een vleugje Lord of the Rings en Game of Thrones. Deze is voor zowel de Xbox Series X en S verkrijgbaar.

GTA5 (Maart 2022)

Dit is een verbeterde versie van het spel. De kortere laadtijd, nieuwe grafische modules en andere veranderingen frissen deze nieuwe GTA5 op alsof het een nieuwe lowrider uit Los Santos is. Als je een fan bent dan is dit zeker een aanrader. GTA6 is al in de maak.

WWE 2K22 (11 maart 2022)

Liefhebbers van worstelen kunnen hun hart ophalen bij deze game. De graphics van dit spel zijn prachtig, in tegenstelling tot de teleurstellende voorloper, WWW 2K20. Door de teleurstellende reacties werd de 2K21 versie gecanceld. Fans hopen in ieder geval met deze versie op een hoop spektakel.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga (5 april 2022)

In 2016 werd Lego Star Wars: The Force Awakens gereleased en werd warm onthaald door het publiek. Als antwoord komt TT games met Lego Star Wars: The Skywalker Saga. De vele bespeelbare karakters uit elke periode van de saga klinkt als muziek in de oren van fans.

Starfield (11 november 2022)

We moeten er nog even op wachten, maar dat zal zeker de moeite waard zijn. Het spel wordt beschreven als ‘de skyrim in space’ refererend naar het populaire Skyrim. Deze RPG single-player neemt je mee de ruimte in en naar de toekomst.

Meer van dit