HomeEntertainmentGamingPak je kans! Coolblue gaat 600(!) PS5’s verloten

Pak je kans! Coolblue gaat 600(!) PS5’s verloten

Een speciaal bericht voor alle PS5-hunters: dit is jouw kans. Coolblue gaat namelijk 600 PS5’s verloten. Let wel op, dit is geen loterij waarbij je de Playstation 5 gratis wint. Als je gekozen wordt krijg je namelijk de kans om de PS5 te kopen. Een soort Raffle zoals we dat ook bij Sneakers zien.

Coolblue verloot PS5’s

We hadden nooit verwacht dat je je moet inschrijven voor een loting om uiteindelijk een PS5 te bemachtigen. Helaas is dit wel de realiteit en zullen we er toch in mee moeten gaan aangezien velen nog geen PS5 hebben. Dit is een prijs die je dolgraag wilt winnen.

Het fijne aan deze loterij is dat je er bijna iets voor hoeft te doen. Hoe werkt het? Je download de Coolblue-app, meld je daar aan en schrijf je in op de ‘schrijf me in-knop’ van de PS5 productpagina. Klaar is kees en duimen maar!

ps5

Winnaar en regels

Maar wanneer weet je of je ebt gewonnen? Als jij op donderdag 24 juni een telefoontje van Coolblue krijgt dan ben jij de gelukkige winnaar. Meedoen kan tot en met 24 juni, zolang je al die stappen hierboven maar hebt uitgevoerd voor 10.00.

De regels zijn verder heel duidelijk. Je mag als winnaar maar één PS5 bestellen, en je mag geen losse console kopen. Je moet dus een console+ een accessoire bestellen. Uiteraard is dit niet heel erg, een extra controller is altijd welkom voor gamen met vrienden. Check alle opties van Coolblue hier!

Niet gewonnen? Kijk ook op Bol.com. Op deze pagina komt er vaak een console beschikbaar. Schrijf je daar dus alvast in!

Meer van dit