HomeEntertainmentGamingDit zijn de 5 leukste games voor op je smartphone

Dit zijn de 5 leukste games voor op je smartphone

Als je tijdens de lunchpauze even lekker op je luie reet kunt zitten dan moet je jezelf wel kunnen vermaken. Dat slappe gelul van je collega’s komt je op een gegeven moment ook je strot wel uit. Gelukkig hebben jouw helden van Gadgetgekkies een top 5 van de leukste games voor op je smartphone samengesteld.

5. Temple Run

In deze game waan je jezelf diep in de jungle van Zuid-Amerika. Je bent op de vlucht omdat je iets kostbaars uit een oude Maya tempel hebt gejat. Om deze reden zitten er hele groepen agressieve apen achter je aan, kijk je de dood in de ogen door eeuwenoude boobytraps en ren je keihard voor je leven terwijl het goud voor het oprapen ligt.

Temple Run is Beschikbaar voor Android en iOS

4. Mario Kart Tour

 

Wanneer iedereen op de werkvloer over Max Verstappen praat zit jij mooi met een champignon op je hoofd in een kart, terwijl je bananen gooit naar een prinses. Dat is toch veel leuker? Met Mario Kart Tour verover jij de nummer 1 positie op de kartbaan. Deze game mag niet ontbreken op je smartphone.

Mario Kart Tour is beschikbaar voor Android en iOS

3. Oddmar

In deze game duik je in de rol van Oddmar. Een kleine Viking die niet echt wordt geaccepteerd door zijn collega-Vikingen. Een beetje zoals jij op je werk dus. Maar daar komt verandering in als hij een geschenk van een fee krijgt. Daarmee gaat hij op een avontuur dat zijn plekje in het Valhalla moet garanderen. Een leuke toegankelijke game voor mensen die even uit de realiteit willen ontsnappen.

Oddmar is beschikbaar voor Android en iOS

2. Criminal Case: Hidden Objects

Als je altijd al een rechercheur had willen zijn, maar het niet verder schopte dan de schoenenpoetser van de baas, dan is dit je kans. In deze game zoek je, tussen een grote pleurisbende aan spullen, naar aanwijzingen die kunnen leiden naar de oplossing van een gruwelijke moord. Heb jij het in je om alle moorden op te lossen? Een leuke game met veel details.

Criminal Case: Hidden Objects is beschikbaar voor Android en iOS

1. Fortnite

In deze kleurrijke game is het de bedoeling dat je 99 andere deelnemers afmaakt door ze dood te schieten, te steken, op te blazen en te verpulveren. Een ideale bezigheid om de lunchpauze door te komen. Blijf jij als laatste van de 100 deelnemers over? Dan behaal je Victory Royale en ben je de absolute winnaar van Fortnite. Dit actiespel is overigens ook beschikbaar voor je collega’s. Een beetje competitie op de werkvloer, gezellig.

Fortnite is beschikbaar voor Android en iOS

 

 

 

 

 

Meer van dit