HomeGadgetsJe kunt nu een speciaal matras voor gamers aanschaffen

Je kunt nu een speciaal matras voor gamers aanschaffen

Het Japanse merk Bauhutte is de ultieme game-designer. Zij maken tafels, bureau’s, opslagplekken en nu zelfs bedden voor gamers. Dit matras maakt jouw game-setup helemaal af. Gamen begint meer dan een hobby te worden en Bauhutte bevestigd dat met dit soort unieke producten. In Japan, waar anders, gaat het product nu al door het dak.

Een speciaal matras voor gamers

Een matras voor gamers klinkt in eerste instantie een beetje dubieus. Waar zou je dat in godsnaam voor nodig hebben? Maar als jij een echte gamer bent dan zoek je constant naar verbeteringen. Bauhutte speelt hier slim op in. Vandaar dat ze hun game-setup nu met een matras hebben uitgebreid.

Om dit matras te ontwikkelen zijn ze een samenwerking aangegaan met Nishikawa, een Japanse fabrikant met 455 jaar aan ervaring. Horizontale sleuven lopen over het hele matras om verschillende mate van ondersteuning te bieden, afhankelijk van hoe je je bevindt, en het kan ook gemakkelijk worden opgerold voor opslag.

game matras

Verschillende maten

Bij lancering zullen er drie verschillende maten beschikbaar zijn. Een single, semi-double en double variant. De prijzen lopen van 256 dollar op tot 391 dollar. Prima te doen als je het ons vraagt, al zijn we nog steeds benieuwd wat het grote verschil gaat maken tijdens een intensief potje COD.

Als je ge√Įnteresseerd bent kun je het beste de website van Bauhutte in de gaten houden. Naast dit matras hebben ze ook vele andere toffe game-producten. Bekijk hieronder een video van het totale bed en de set-up die hier bij hoort:

Meer van dit