HomeEntertainmentNetflix lanceerde vandaag 5 games voor Android

Netflix lanceerde vandaag 5 games voor Android

De geruchten waren al groot en we schreven er al eerder over: Netflix gaat games aanbieden. Het was al een tijdje bekend alleen wist niemand hoe, wat en wanneer. Vanaf vandaag is de eerste grote stap dan eindelijk gezet. Er zijn namelijk vijf Netflix-spellen exclusief voor Android gelanceerd.

Netflix lanceert games voor Android

Dit is een grote stap richting de toekomst. Netflix wil uitbreiden en de strijd met andere streamingsdiensten voorgoed winnen. Dit willen ze onder andere doen door games aan te gaan bieden. Voor nu is het nog enkel en alleen exclusief voor Android, maar iPhone zal ook zeker snel aan de beurt zijn.

Het lanceren van de games speculeerde al lang op internet. Nu zijn er dus vijf spellen beschikbaar voor Android. Dit zijn de spellen die je kunt gaan spelen: wee Stranger Things spellen, een basketbalspel, een kaartspel en Teeter Up. Dit laatste spel is een game waar je in 150 verschillende levels een bal via verschillende platforms in een gat moet krijgen.

netflix games android

De toekomst van gaming?

De toekomst van games is erg interessant. Netflix zal deze 5 games als een test zien. Hierna beslissen ze of het het waard is om nog meer spellen toe te gaan voegen. Een interessante ontwikkeling. We zijn ook heel benieuwd of andere streamingsdiensten op deze hype gaan springen.

De kans is wel groot dan Netflix hogere abonnementsprijzen zal gaan voeren. Onlangs stegen de prijzen van enkele abonnementen al. Lees hier: Netflix verhoogt per direct de abonnementsprijzen. Volg Gadgetgekkies voor alle updates rondom games, tech en innovatie.

Meer van dit