HomeGadgetsDit is een nachtkastje met een aansluiting voor frituur én koel-lade voor...

Dit is een nachtkastje met een aansluiting voor frituur én koel-lade voor pils

De late night snack krijgt dankzij dit nachtkastje met een aansluiting voor frituur en koeling voor pils of frikandellen een nieuwe dimensie. Door het nachtkastje kun jij ieder moment in bed besluiten om een lekker frikandelletje te bakken. Dat moet toch de droom van iedere snackliefhebber zijn!

Nachtkastje met frituurpan

Net wanneer snackliefhebbers dachten dat ze alles wel gezien hadden, leek het Sobro een goed idee om een nachtkastje te maken met aansluiting voor frituur én ruimte voor de opslag van de snacks die je wilt frituren. Ze hoeven nu dus niet meer uit bed om een lekker snackie klaar te maken.

Omdat je snackies het beste koel kunt bewaren, is er een koel-lade toegevoegd aan het nachtkastje. Hier kun je jouw lievelings snack bewaren of je kunt er een paar pilsjes in zetten. Een lekker kou pilsje in bed is namelijk ook helemaal niet mis. Heel veel ruimte heb je niet maar met deze kleine frituurpan, kun je er nog meer dan genoeg in kwijt.

Sobro Smart table

Het nachtkastje is gemaakt door Sobro en kan tegelijkertijd ook dienen als kleine side-table. Er zijn bijvoorbeeld ook echte salontafels met koeling maar deze is daar wel te klein voor. Het kastje is niet gericht gemaakt voor een frietpan, maar eerder voor bijvoorbeeld het opladen je laptop. De koeling is dan wel weer uitermate geschikt voor wat snacks en drankjes.

Verder beschikt het kastje over smartfuncties die je kunt besturen met een app. Zo kun je de lichten van kleur veranderen en instellen. Ook kun je jouw telefoon draadloos opladen door hem gewoon op het kastje te leggen. Leuke features natuurlijk maar die frietpan is waarvoor je het wilt doen. Het is wel een duur grapje trouwens… het nachtkastje kost momenteel 900 euro.

Meer van dit