HomeGadgetsJe kunt dit jaar jouw kerstboom in frituur thema versieren

Je kunt dit jaar jouw kerstboom in frituur thema versieren

Kerst! De één is er dol op en de ander heeft er een hekel aan. Voor beide partijen hebben we nu iets gevonden dat kerst een heel stuk leuker gaat maken. We kwamen namelijk een website tegen die kerstballen verkoopt in frituur thema (en ze hebben nog veel meer)!

Kerstversiering

Ieder jaar loop je weer tegen het moment aan dat je moet gaan beginnen met de kerstversiering. Voor de mensen die dit leuk vinden is dit een heerlijk moment maar voor de mensen die er een hekel aan hebben, kan het het best zo snel mogelijk voorbij zijn.

Ténzij je natuurlijk aan de gang kunt met kerst ornamentjes in de vorm van dingen die je terug vind in de plaatselijke cafetaria! Wij kwam een merk tegen dat zich specialiseert in de aller leukste en meest typische kerst ornamenten. Het is een perfect cadeau om te geven voor de feestdagen.

Frikandel speciaal en kroket kerstballen

De ornamentjes die ze verkopen, zijn perfect gedesigned. Ze geven perfect de verhouding tussen een luxe kerstornament en een alledaags item. Ze hebben niet alleen ornamenten in frituur thema, maar eigenlijk hebben ze alles wat je in Nederland graag ziet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zoute drop ornamentje of een spekje? Toch prachtig!

Je kunt alle ornamenten via deze link aanschaffen en bekijken. Of je kunt even kijken naar wat ze zelf allemaal online zetten. Het zijn zo’n 300 ornamentjes dus je kunt in ieder geval even wat tijd verdoen.

Meer van dit