HomeGadgetsBol.com komt met frituurpan waar je een heel pak frikandellen tegelijk in...

Bol.com komt met frituurpan waar je een heel pak frikandellen tegelijk in kunt bakken

Bol.com presenteert nu een frituurpan die plaats biedt aan een compleet pak frikandellen. Na een avondje stappen biedt de frituur al gauw de oplossing voor een vettige trek. Je gooit een paar frikandellen in het vet, maar vaak zit het mandje van je frituurpan al vol met vijf frikandellen, en dat is knap lastig als er vrienden zijn die met je mee zijn gekomen.

Frituurpan voor de ware frikandellenliefhebber

Voor degenen met een bescheiden eetlust, is een mini-frituurpan een optie. Echte feestbeesten in de kroeg geven echter vaker de voorkeur aan een paar broodjes frikandel, rijkelijk bedekt met saus.

Het probleem is dat de meeste frituurpannen niet ontworpen zijn met de fan van deze oer-Hollandse lekkernij in gedachten, maar daar heeft de webshop Bol.com een slimme oplossing voor bedacht. Met deze XL frituurpan met 3 frituurmanden kunnen jij en je vrienden ongestoord van frikandellen genieten.

Je hoeft je nachtkastje met ingebouwde frituur dus niet meer te overwegen, want dit model heeft naast twee kleine mandjes ook een XL-variant waar je de complete inhoud van een doos frikandellen in kunt laten glijden. Zo heb je binnen de kortste keren een stapel van deze overheerlijke snack op tafel.

Bol.com introduceert briljante vetpan

Deze frituurpan (of vetpan, friteuse) is ideaal voor het frituren van grote porties snacks en patat. Het kan zonder moeite tot 750 gram patat aan, en een kilo frikandellen frituren is voor dit apparaat een fluitje van een cent. Met een score van 4,2 van de 5 sterren in de recensies, zijn er talloze tevreden studenten en feestvierders met deze frituurpan.

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de wereldkaart van frikandellen te raadplegen, maar dan moet je weer de deur uit. Deze frituurpan is dé oplossing voor hongerige mensen die zo snel mogelijk een reeks frikandellen naar binnen willen werken.

Het model is eenvoudig schoon te maken en gebruiksvriendelijk. Knop aan, en klaar, want na een avondje stappen midden in de nacht heb je al genoeg aan je eigenzinnige zelf. Deze geweldige frituurpan is verkrijgbaar op de website van Bol.com. Smakelijk eten!

frituurpan snacks xl

Meer van dit