HomeGadgetsDeze airfryer draaispit-oven heb jij nodig in je leven

Deze airfryer draaispit-oven heb jij nodig in je leven

Niets is lekkerder dan een bord verse frietjes en een vers gebraden kippetje, maar het komt ook voor dat je tijdens een borrel met je vrienden zin hebt in pizza, of een portie bitterballen. Bol.com heeft een geniale airfryer draaispit-oven te koop die aan al jouw culinaire wensen voldoet. Een kippetje op het spit draaien terwijl je een portie friet bakt? Dat is mogelijk met dit apparaat.

Zelf je kip roosteren

De heerlijke geur van een kip op het spit ruik je vaak alleen als je langs een slager loopt, maar die geur haal je met deze airfryer draaipit-oven in huis. Dit apparaat is niet alleen te gebruiken voor het braden van kip, maar is eigenlijk een alles-in-een-machine waarmee je alles kunt bereiden. De airfryer is geschikt voor friet, maar je kunt er ook pizza, kroketten, frikandellen, en zelfs brood in klaarmaken. Bij deze machine krijg je gratis een airfryer kookboek geleverd.

Als je de digitale timer instelt voordat je de kroeg induikt dan kun je wanneer je hongerig thuis komt meteen aanvallen, want het kippetje op het spit draait dan al uren, en is dan heerlijk gegaard. Er zitten 18 voorgeprogrammeerde standen in het apparaat, en je hebt geen olie nodig door de 360 graden hittecirculatie. Met een inhoud van 12 liter heb je genoeg ruimte om ook je vrienden te voorzien van een lekkere snack.

airfryer oven bol

Airfryer draaispit-oven bij Bol.com

Deze airfryer draaispit-oven kan worden gebruikt als oven, grill, friteuse, voedseldroger, en meer. De bijgeleverde spietsen, bakplaten en rotisserie maken het mogelijk om het uiterste uit deze machine te halen. Dit is dus meer dan een hetelucht friteuse, maar wel een stuk gezonder dan de frituurpan waar een heel pak frikandellen in past, al kan een vette hap soms ook geweldig zijn. Je kunt overigens ook eten opwarmen in dit apparaat.

Je kunt ervoor kiezen om deze airfryer draaispit-oven handmatig te bedienen, maar je kunt de bereidingstijd ook instellen, zodat je met een gerust hart kunt douchen, boodschappen kunt doen, of de hond uit laten. Dit geniale apparaat is te koop op de website van Bol.com, en is een aanwinst voor in de keuken. Dan hoef je voortaan niet naar de slager voor een vers gebraden kippetje, maar die maak je gewoon thuis terwijl je frietjes bakt.

airfryer oven bol.com

Meer van dit