HomeGadgetsBol.com komt met mini-frituurpan die je overal mee naar toe kunt nemen

Bol.com komt met mini-frituurpan die je overal mee naar toe kunt nemen

Het campingseizoen is weer geopend, de temperaturen stijgen, en we gaan er weer massaal op uit. Als je in je eentje op de camping gaat staat dan heb je maar weinig nodig, dus een frituurpan waar een heel pak frikandellen in past is niet op jou van toepassing. Bol.com heeft echter een frituurpan in het assortiment die prima aansluit bij jouw leven als einzelgänger, een mini-frituurpan voor 1 portie friet of snacks.

Friteuse voor één persoon

We houden allemaal wel van een vette hap, en vooral als we op vakantie zijn. Nederlanders staan erom bekend dat ze bij aangename temperaturen met een sleurhut (of een tent) de wijde wereld intrekken. We vergeten uiteraard stroopwafels en hagelslag niet, maar onze Hollandse snacks mogen helemaal niet ontbreken. Wij houden van een frietje met mayo, en een frikandel speciaal om het af te maken.

Deze mini-frituurpan is ideaal als je in je eentje de wereld gaat verkennen. Deze friteuse is geschikt voor 1 portie friet, bitterballen, of een frikandel. De friteuse is handig in gebruik, en zonder moeite mee te nemen, met een beetje handig indelen past hij zelfs in je rugzak. Het enige wat je vervolgens nodig hebt is een stroompunt, zoals in een hostel in Roemenië, of in een modern klooster in Thailand. Waar je ook bent, je hebt altijd de mogelijkheid om een frietje te bereiden.

mini frituurpan eenpersoons

Mini-frituurpan voor op de camping

Ook als je dichter bij huis op vakantie gaat, zoals de camping om de hoek, is deze mini-frituurpan ideaal. Dan hoef je tenminste niet telkens naar huis te lopen voor een vette hap, en kan je onder het genot van een biertje wachten tot die goudgele patatekes klaar zijn om geconsumeerd te worden. Met een maximale temperatuur van 190 graden, en een minimale temperatuur van 112 graden, zijn jouw bitterballen altijd heet.

Deze friteuse is licht van gewicht (2.14 kg), en is zeer compact (afmetingen: L 22 cm, B, 27 cm, H 21 cm), dus hij kan overal mee naartoe. Je kunt er 150 gram friet per keer mee frituren, dus genoeg voor één persoon. Het apparaat is makkelijk te bedienen en schoon te maken, dus appeltje-eitje. Deze handige mini-frituurpan is te koop op de website van Bol.com.

mini frituurpan camping

Meer van dit