HomeGadgetsDankzij deze draagbare oven geniet jij van een gebakken pizza in de...

Dankzij deze draagbare oven geniet jij van een gebakken pizza in de natuur

Gemak dient de mens. We hoeven tegenwoordig niet meer te creperen als we de vrije natuur in trekken, want dankzij webshop Bol.com kunnen we overleven met drie sterren. In dit geval is het mogelijk om de lekkerste gerechten in de oven klaar te maken terwijl je geniet van het buitenleven. Een vers gemaakte pizza smaakt namelijk beter als je honger hebt na het opzetten van een tent.

Pizza bakken tijdens kamperen

Als je toch hout aan het sprokkelen bent voor het opladen van je smartphone met de Campstove, dan kun je net zo goed wat extra hout verzamelen voor deze handige draagbare oven. Hij is compact en makkelijk mee te nemen in een handige draagtas, die erbij wordt geleverd. Deze oven wordt exclusief vuur bezorgd, dus je zal zelf een knapperend kampvuurtje moeten creëren om hem te kunnen verwarmen.

We moeten erbij vermelden dat de grill waar de oven op staat er niet standaard wordt bijgeleverd, maar dat is wel een goede investering, want daar kun je vlees op braden, spek op bakken, en een pan met soep op verwarmen, daar is een handige pannenset voor te koop. Als je daarna kiest voor een heerlijke ovenschotel dan doet de grill dienst als onderstel waar je de oven op kunt zetten, waarna het vuur de rest doet.

oven camping

Draagbare oven te koop op Bol.com

Dankzij de handige thermostaat kun je exact zien wat de temperatuur is, zodat je een indicatie hebt hoe lang je pizza, ovenschotel of kippetje nog nodig heeft om te garen. Deze oven is overigens ook erg handig op de camping. Er worden verschillende attributen bijgeleverd, zoals een aluminium schaal en kipapparaten. Er is genoeg ruimte in om een gerecht voor minimaal twee personen te bereiden, gezellig.

De oven weegt slechts 7 kilo en is 21 x 40 x 31 cm. Het materiaal is logischerwijs van staal, want een oven van plastic werkt niet zo goed. Terwijl je wacht op jouw culinaire creatie kun je gebruikmaken van andere leuke gadgets op de camping, want we moeten onszelf wel kunnen vermaken terwijl we overleven in de natuur. Deze draagbare oven is dus te koop op de website van Bol.com, voor 17:00 besteld is vaak de volgende dag in huis.

oven kamperen

Meer van dit