HomeGadgetsBol.com verkoopt geniale mini frituurpan

Bol.com verkoopt geniale mini frituurpan

Bol.com heeft nu een mini frituurpan in haar assortiment. Ideaal voor een portie bitterballen of mini-snacks. We weten zelf ook wel dat het niet de gezondste optie is, maar alles uit de frituur smaakt nu eenmaal lekkerder! Deze mini frituurpan neemt weinig ruimte in. Handig voor in een studentenhuis of een studio.

Mini frituurpan bij Bol.com

Deze mini frituurpan is ideaal voor een klein feestje, voor als je geen vrienden hebt bijvoorbeeld. Of als er kleine eters zijn die van een mini frietje houden. Deze frituurpan kun je ook gewoon in je rugzak meenemen naar school of je werk. Je hoeft dankzij dit handige apparaatje nooit meer zonder een vette hap te zitten. Het enige wat je nodig hebt is een beetje frituurvet en een stopcontact.

Wat dacht je van een broodje frikandel terwijl je zit te studeren in de bibliotheek? Of een patatje speciaal als je zit te wachten bij de huisarts? Dat is allemaal mogelijk met deze revolutionaire snackmachine. Deze frituurpan is licht in gewicht en is dus zonder moeite overal mee naar toe te nemen. Je kunt hem binnen een dag in huis hebben als je hem bestelt bij Bol.com

Vrijdagmiddagborrel met deze mini frituurpan

Een simpel saucijzenbroodje op een vrijdagmiddagborrel is niet meer nodig met deze mini frituurpan. Jij kunt nu hoge ogen gooien bij je collega’s als je dit apparaat uit je locker haalt. Elke vrijdagmiddag kroketten om het weekend in te luiden, dat is toch geniaal? De friteuse heeft een inhoud van 1,2 liter en heeft een liftsysteem waarmee je het mandje kunt laten uitlekken.

Het frituurmandje is vaatwasserbestendig en kan dus gewoon met de rest van de vaat worden meegewassen. De mini frituurpan is instelbaar van 90 tot 190 graden, dit alles met een eenvoudige draaiknop. Er zit ook een kijkraampje in, op deze manier kun je zien of je snacks al klaar zijn. Met een vermogen van 850W zijn je hamburgers binnen korte tijd klaar om verorberd te worden. Je kunt dit geniale apparaatje hier bestellen. Ook te koop bij Bol.com: Churros maker

Meer van dit