HomeGadgetsBol.com komt met geniale frituurpan waar een heel pak frikandellen in past

Bol.com komt met geniale frituurpan waar een heel pak frikandellen in past

Als je na een nacht in de kroeg thuiskomt, en je nog steeds honger hebt na dat broodje kebab in de stad, dan is de frituur al snel de beste optie. Je pleurt een paar frikandellen in het vet, en klaar. Maar vaak zit het mandje van je frituurpan al met vijf frikandellen vol, en dat is vervelend als je vrienden hebt die blijven crashen. Bol.com komt nu met een frituurpan waar een compleet pak frikandellen in past.

Frituurpan voor de liefhebber van frikandellen

Als je een kleine eter bent en genoeg hebt aan een paar mini-snacks, dan kun je kiezen voor een mini frituurpan. Echte kroegtijgers kiezen echter vaker voor een paar broodjes frikandel, met een flinke klodder saus om het af te maken. Het probleem is, dat de meeste frituurpannen niet zijn gebouwd voor fans van deze oerhollandse snack, maar daar heeft webshop Bol.com een oplossing voor gevonden.

Met deze XL frituurpan met 3 frituurmanden kunnen jij en je vrienden naar hartelust frikandellen consumeren. Je kunt je nachtkastje met ingebouwde frituur dus weggooien, want dit model heeft behalve twee kleine mandjes ook een XL-variant waar je de inhoud van een complete doos frikandellen in kunt flikkeren. Zo hebben jij en je vrienden binnen no-time een stapel van deze heerlijke snack op het bord.

frituurpan xl

Bol.com komt met geniale vetpan

Deze frituurpan (of vetpan, friteuse) is geschikt voor het frituren voor grote porties snacks en patat (of friet). Je kunt er flinke porties van 750 gram patat (of friet) in frituren, en een kilo frikandellen frituurt dit apparaat dus ook zonder enige moeite. Dit model scoort 4,2 sterren van de 5 sterren in de reviews, dus er zijn een hoop studenten en kroegtijgers tevreden met deze frituurpan.

Je kunt er ook voor kiezen om de frikandellen-wereldkaart bij de hand te nemen, maar dan moet je de deur weer uit. Deze frituurpan is een uitkomst voor hongerige mensen die zo snel mogelijk een reeks frikandellen in hun kop willen stoppen. Het model is makkelijk schoon te maken, en is eenvoudig in gebruik. Knop aan, en klaar, want je hebt al genoeg aan je bezopen kop als je thuiskomt in het midden van de nacht. Je kunt deze toffe frituurpan kopen op de website van Bol.com. Eet smakelijk.

frituurpan snacks xl

Meer van dit