HomeGadgetsCreëer nu een vrolijke regenboogkeuken voor een prikkie met deze apparaten van...

Creëer nu een vrolijke regenboogkeuken voor een prikkie met deze apparaten van bol.com

Een regenboog keuken is niet perse onderdeel van de laatste trends maar dat maakt het niet minder leuk! Bij de Lidl zagen we deze roze magnetron te koop staan en dat maakte ons nieuwsgierig naar wat er nog meer voor gekkigheid te halen is. Nu blijkt dat je op bol.com prima kunt slagen voor een regenboogkeuken!

Regenboogkeuken

De laatste keukentrends zijn niet perse de regenboog kleuren. Veel mensen zijn juist op zoek naar een strakke keuken en zwart is dan ook in veel keukens de primaire kleur als het gaat om de apparaten. Voor die andere groep mensen is niets te gek en juist voor die mensen hebben we nu goed nieuws!

Op bol.com kun je namelijk hartstikke vrolijke items scoren voor je keuken. Buiten een roze magnetron kun je namelijk ook een babyblauwe airfryer scoren. De prijs van die airfryer is maar 49,95 dus het is ook nog eens een goede deal.

Babykleurtjes en dierenprint

Dat niet iedereen perse de babykleurtjes in zijn of haar keuken wilt is ook wel duidelijk maar wat dacht je dan bijvoorbeeld van dierenprint? Je kunt bijvoorbeeld deze zebra theekoker bestellen. Het is niet perse een top ding maar thee maken heeft je nog nooit zo vrolijk gemaakt!

Voor de echte diehard fans van dierenprint, kun je de theekoker ook in panterprint bestellen. Omdat die panterprint ons nogal opviel, konden we met heel eventjes googlen ook een panterprint broodrooster vinden van ditzelfde merk.

Wil je nou ook zo’n prachtige regenboogkeuken dan kun je de spullen hier bestellen:
Babyroze magnetron
Babyblauwe airfryer
Zebraprint theekoker
Panterprint broodrooster

Meer van dit