HomeGadgetsNu te koop: Barbie-roze Airfryer, voor de ultieme regenboogsnack

Nu te koop: Barbie-roze Airfryer, voor de ultieme regenboogsnack

We hebben tegenwoordig allemaal een airfryer. Je weet wel, dat ding dat met hetelucht jouw bitterballen tot een hoogtepunt weet te brengen. Maar er is nu ook een exemplaar op de markt gebracht voor alle barbies om ons heen! Dat moeten we vieren met een lekkere snack en wat aandacht in dit artikel. De frikandellen smaakten nog nooit zo zoet met deze roze airfryer.

Barbie-roze airfryer

Deze airfryer staat prima in elk interieur waar ook een regenboog en een eenhoorn in past. Wat dacht je van bijvoorbeeld een gender-reveal party met een dochter als thema? Dan kan jij mooi zoete broodjes bakken met deze machine. Roze wordt hip met deze machine. Als je creatief in je vel zit, en bovendien modebewust, dan trek je roze sokken aan terwijl je een paar sappige frikandellen klaarmaakt. Ken jij iemand met een roze airfryer? Ik niet, dus je bent meteen een trendsetter op het schoolplein als je het hebt over de kleur van deze gezonde frituurpan.

Roze Airfryer voor op verjaardagen

Deze machine is ook leuk als je een verjaardag van je dochter, nicht of kleindochter hebt. Laat ze op een veilige manier hun eigen snacks klaarmaken met deze roze heldin. Deze gezonde frituurpan heeft een capaciteit voor 300 gram friet per keer, dus ruimte zat voor een feestje. Het apparaat kan ook worden gebruikt als compacte tafeloven, waarin pasteitjes of andere lekkernijen kunnen worden afgebakken. Met het digitale display kun je het hele bakproces regelen. Geniaal toch? Als je echt niets met roze hebt dan is ook een pastel-groene versie verkrijgbaar. Hij is hier te koop.

 

CREATE - FRYER AIR - Heteluchtfriteuse 1,5L - 80 tot 200ºC - 2 porties - Extra knapperig resultaat zonder olie - Roze

Meer van dit