HomeGadgetsDit zijn 5 gezonde alternatieven voor een Air up fles

Dit zijn 5 gezonde alternatieven voor een Air up fles

We kennen onderhand allemaal air up wel, de drinkbeker die je voor de gek houdt door middel van geur. In het water zitten geen vruchten, maar je proeft ze wel. Dit komt door de pads in de dop van de air up fles, die de geur van vruchten tijdens het drinken loslaat. Voor mensen die zo’n air up maar een vreemde of dure grap vinden, hebben wij 5 alternatieven voor een air up fles gevonden.

Alternatieven voor een air up

In een samenleving waarin een gezonde levensstijl steeds vaker wordt gepredikt, schieten de gezonde alternatieven voor bepaalde producten als paddenstoelen uit de grond. In het geval van de air up is dat niet anders. Laten we wel wezen; water drinken is hartstikke goed voor je, maar water met vitaminen nog meer. Dit zijn leuke en gezonde gadgets.

Door de air up wordt je voor de gek gehouden, maar de alternatieven voor een air up liggen al klaar om deze populaire drinkfles van zijn troon te stoten. We hebben een leuke en gezonde selectie samengesteld waarmee je jouw gezonde levensstijl een boost kan geven.
alternatieven voor air-up

1. Afecto fruit infuser

Een leuk alternatief voor een air up is deze Afecto fruit infuser. Je kunt in deze fles je favoriete fruit, groenten en kruiden toevoegen, waardoor het water in de fles van de nodige vitaminen wordt voorzien. Er gaat 1000ml water in deze fles, dus je kunt even vooruit als je hem helemaal vult.
Afecto waterfles alternatieven voor een air-up

2. Drip Drip H2O fruit infuser

Deze Drip Drip drinkfles is voorzien van een ingebouwde fruitpers. Het werkt heel simpel: vul de fles met maximaal 650 ml water en voeg je favoriete fruit, groenten of kruiden toe. Bijvoorbeeld aardbeien of gember in het onderste compartiment. Als je het compartiment weer vastschroeft dan pers je meteen de toegevoegde vitaminen in je water.
drip drip alternatieven voor een air-up

3. Smell It waterbottle

De Smell It waterbottle is een goedkopere alternatief voor een air up. Als je eerst wil weten hoe de ervaring van smaak/geur voor een dergelijke fles is, dan is dit een goedkope manier om erachter te komen. De fles bevat maximaal 750 ml water en wordt geleverd met 1 orange geurpod die minstens 5 liter water meegaat.
smell it alternatieven voor een air-up

4. Floki slimme waterfles

De Floki slimme waterfles is slim. Als je structureel te weinig water drinkt per dag, dan is deze fles een prima manier om je te motiveren. De fles houdt bij hoeveel water je drinkt, en geeft je een seintje als het weer de hoogste tijd wordt om wat te drinken. Je kunt je eigen doelen personaliseren in de app. Zo weet je dat je altijd genoeg water binnenkrijgt.
floki alternatieven voor een air-up

5. Wattamula waterfles

Een leuk alternatief voor een air up is de Wattamula waterfles. Als je een starterset koopt dan krijg je de fles, waar maximaal 700 ml water in past en een doosjes met fruit- en plantenextracten. Er zitten 12 sticks in elk doosje die per stuk slechts 9 calorieƫn bevatten. Je gooit de stick in de fles en geeft op deze manier een smaakje aan het water.
wattamulla alternatieven voor een air-up

Meer van dit