HomeGeen categorieDit zijn de beste Black Friday aanbiedingen van de Lidl!

Dit zijn de beste Black Friday aanbiedingen van de Lidl!

Black Friday staat bekend om de gigantische kortingen waar winkels mee smijten. Lidl staat sowieso al bekend om goede deals. De combinatie Lidl en Black Friday is dan ook tamelijk bizar te noemen. Je kunt nu ontzettend veel producten met kneiterdikke kortingen scoren.

Black Friday bij Lidl

Wanneer je zelf even op je gemak alle Black Friday aanbiedingen van de Lidl wilt doornemen dan verwijs ik je naar deze link. Als je daar geen zin in hebt en enkel even de beste aanbiedingen wilt doorlopen dan ben je in dit artikel op het juiste adres! We sommen in dit artikel namelijk op wat we zelf de beste aanbiedingen vinden.

Delonghi Volautomaat koffiemachine

We hebben al vaker een heel stuk over deze koffiemachine geschreven en ook nu weer mag deze niet ontbreken bij de allerbeste aanbiedingen. Hij is op dit moment goedkoper dan ooit. Check hem hier!

Black Friday lidl koffiemachine

KS Cycling Racefiets Euphoria 28″

Ook over deze racefiets schreven we al een heel stuk. De prijs was toen zó laag dat ze hem heel snel hadden aangepast. Nu Black Friday is begonnen, staat de prijs weer zo ontzettend laag. Voor hoelang is natuurlijk wel de vraag. Check de aanbieding hier!

Black Friday lidl fiets

Doc Green Elektrische step ESA 800

Deze step is momenteel aan te schaffen met 48%(!) korting. Hij haalt snelheden van 23 kilometer per uur en heeft een bereik van zo’n 13 kilometer per volle accu. Ideaal dus! De steps zijn niet straatlegaal maar worden wel gedoogd. Je kunt er dus zonder (grote) problemen mee de weg op. Check de aanbieding hier!

Black Friday lidl step

GRUNDIG 55″ 4K Android 9 Smart TV

Kun je ergens 139 centimeter aan TV kwijt? Dan is dit misschien wel de beste en goedkoopste optie die je op de markt gaat vinden. Met 42% korting is de prijs zéér interessant. Je checkt de TV hier. Past dat niet? Dan hebben ze nog een hele hoop andere TV’s in de sale staan deze week. Check daarvoor even deze link.

Black Friday lidl TV

GRILLMEISTER Keramische kamado Grill Egg

Het is nog geen barbecue weer maar dat wil niet zeggen dat je met deze ‘Green’ egg barbecue van de Lidl geen heerlijke gerechten kunt maken! Door het compacte formaat is deze grillmeister perfect geschikt om even gauw wat op te braden. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Check de aanbieding hier!

Black Friday lidl barbecue

Veel meer Lidl Black Friday aanbiedingen

We denken dat dit de leukste aanbiedingen zijn maar ondertussen staat er natuurlijk nog veel meer op. Met hoge kortingen op onder andere keukenmeuk, sportspul en fitnessdingen, kun jij zéker slagen! Check alle aanbiedingen hier.

Meer van dit