HomeGeen categorieHier schrijf je je alvast in voor de eerste Early Black Friday...

Hier schrijf je je alvast in voor de eerste Early Black Friday deals!

De goedkoopste en leukste vrijdag van het jaar komt er weer aan: Black Friday! Gadgetgekkies gaat jou de hele maand op de hoogte houden van de allerbeste en meest voordelige aanbiedingen. Daarnaast leren we je waar je deze Black Friday op moet letten. Want zo zijn wij!

Black Friday 2021 komt er aan

Black Friday is de laatste jaren zo ontzettend populair geworden, dat we nu zelfs kunnen gaan spreken van Black Week/Month. Maar waar vind je nou de beste Black Friday deals? Wij zochten het voor je uit! Daarnaast is het handig om je alvast in te schrijven zodat je niks mist dit jaar.

Waar zijn de beste deals te vinden?

De shop die we dit jaar extra in de gaten ga houden is iBood.nl. Deze shop staat er al om bekend dat je de aller beste deals daar zult vinden, maar dat zal met Black Friday in aantocht alleen maar gekker worden. Ook Bol.com en Coolblue zullen dit jaar hun spierballen gaan laten zien. Van deze webwinkels kan je alles verwachten! Schrijf je via de links hierboven alvast in of hou de sites in de gaten.

Early Black Friday Deals van Amazon

Amazon is er helemaal vroeg bij. Zij hebben namelijk nu al mooie deals. Van diverse Smart Home-producten tot verschillende Philips producten.Allemaal voor een prikkie, nu te koop. Deze Early Black Friday Deals zijn geldig van 8 t/m 18 november.

Houdt onze eigen Black Friday categorie goed in de gaten voor betreft de laatste updates  rond de beste deals en steals!

 

Meer van dit