HomeTechEufy's Video Deurbel Dual houdt de boel met twee camera's in de...

Eufy’s Video Deurbel Dual houdt de boel met twee camera’s in de gaten

Reguliere slimme deurbellen hebben een enkele camera die alles in de gaten houdt. Deze Eufy video-deurbel gaat een stapje verder met twee camera’s. Op deze manier zijn er geen dode hoeken meer en kun je alles zien, zelfs op de grond onder de deurbel. Dit is bijvoorbeeld handig voor postpakketjes die worden afgeleverd als je niet thuis bent.

Eufy Video Deurbel Dual

Met deze slimme dual-deurbel pro met Homebase heb je zicht op alles wat er bij jou voor de deur gebeurt. Deze innovatieve deurbel heeft namelijk twee camera’s. Er zijn dus geen dode hoeken meer. Als de postbezorger een pakketje voor de deur legt dan kun je het pakketje in de gaten houden, en tegelijkertijd de voortuin. De onderste camera is nog slimmer dan zijn broertje want deze kan pakketjes herkennen.

De Eufy Deurbel 2 Pro heeft ook twee sensoren die een persoon kunnen herkennen. Er zit een infraroodcamera in die mensen herkent op basis van lichaamswarmte, en er zit een radar in dat bepaalde kenmerkende bewegingen van een persoon herkent, zoals een loopje of bepaalde houding. Zo weet de camera altijd of er een bekende of een vreemde voor de deur staat.

Slim en praktisch

Bij andere slimme deurbellen sla je de beelden op in de cloud van een abonnement, maar dat is bij de Eufy Video deurbel Dual niet nodig. Er wordt een homebase meegeleverd met een ingebouwde opslag, dus heb je geen abonnement nodig. Je zit dus nergens aan vast als je deze deurbel aanschaft, voor sommige mensen is dat een fijn idee. Het apparaat is gemakkelijk via een smartphone te bedienen.

Er zit een oplaadbare batterij in, dus je kunt ervoor kiezen om de deurbel op een bestaande kabel aan te sluiten, of er draadloos gebruik van maken. Hij is aan te sluiten op meerdere slimme camera’s uit dezelfde serie, dus zo heb je altijd binnen een oogopslag overzicht op alle camera’s die met elkaar zijn verbonden. De Eufy Video Deurbel Duo is te bedienen Amazon Alexa en Google Assistant.

Deze slimme deurbel is hier te koop.

Meer van dit