HomeGadgetsMet deze gadget kun je jouw geliefde op afstand kussen

Met deze gadget kun je jouw geliefde op afstand kussen

Soms komen we een gadget tegen die te bizar is om in woorden uit te drukken, maar we gaan het toch proberen. Dat ze in China innovatief zijn ingesteld dat wisten we allang, want de meest gestoorde gadgets worden gemaakt in het land, net zoals de rest van de spullen in je huis. Er is een bedrijf in China dat hulp moet bieden op liefdesgebied tijdens corona, want dat is daar nog steeds een probleem.

Mechanische lippen

Het Chinese bedrijf Siweifushe heeft een gadget ontwikkeld waarmee je jouw geliefde kunt zoenen tijdens een lockdown, of als jullie een LAT-relatie hebben. Met de mechanische lippen, die je gebruikt als jullie aan het facetimen zijn, moet het fysieke gemis een stuk minder worden. Het is een van de meest bizarre gadgets die de afgelopen tijd op de markt is gebracht, maar het kan zomaar zijn dat het in Azië goed gaat verkopen.

Ze zijn in Azië, en met name in China en Japan gek op dit soort dingen. Deze gadget heet MUA, en is vernoemd naar het geluid dat deze gadget maakt tijdens het zoenen. Het is wel belangrijk dat jullie beiden een dergelijk apparaat hebben, en in het bezit zijn van een iPhone, want hij is vooralsnog alleen ontwikkeld voor de smartphone van Apple. Een app houdt vervolgens jullie zoengegevens bij. Maar het wordt nog gekker, want de ontwikkelaars hebben er alles uitgehaald wat erin zit.

Gadget voor liefde op afstand

Jullie houden het apparaat tegen jullie lippen terwijl jullie bellen. Door de houder die erbij wordt geleverd kan dit zelfs handsfree, handig voor als je tegelijkertijd een bak noodles naar binnen wil werken. De gadget registreert vervolgens jullie zoenbewegingen en slaat deze op. Vervolgens onthoudt de gadget de beweging, en bootst deze na op het andere apparaat, waardoor je liefje het idee krijgt dat ze echt met jou zoent, mits ze haar ogen sluit uiteraard.

Het apparaat wordt zelfs warm, en maakt geluid tijdens jullie zwoele zoensessie. De gadget is ontwikkeld door een startup, maar heeft nu al 3000 exemplaren verkocht. Het bedrijf laat weten dat er ook nog eens 20.000 bestellingen zijn gedaan. Er zijn dus een hoop verliefde iPhone-gebruikers die dit als een prima alternatief zien voor het echte werk. Of deze bizarre gadget ook in Nederland te koop zal zijn is vooralsnog niet bekend.

Meer van dit